•5.Bölüm•

12.2K 999 436
                                    


Ben geldididididim!!❤❤

DAHA DİĞER KARAKTERLERİ AYARLAMADIM. BERAY KARAKTERİ İÇİN YENİ OKULDAKİ ELMİRA'YI KULLANACAĞIM. DİĞER BÖLÜMDE KALAN KARAKTERLERİDE KOYACAĞIM.

Hayırlı Bayramlarr!❤🍫🍬🍭🍭🍬🍫🍬🍭🍫🍬🍭🍫🍬🍭🍫🍬🍭🍫🍬🍭🍫🍬🍭🍫🍬🍭🍫🍭🍭🍫🍭🍫🍭🍭🍫🍬🍭🍫🍬🍭

DUYURU! ARKADAŞLAR BANA LÜTFEN KİTAP TANITIMI VOTE VEYA YORUM YAPMAM İÇİN MESAJ ATMAYIN. YORUMLARDA DA LÜTFEN KİTAP TANITIMI YAPMAYIN!

İthaflar;

@the_infinite @kloepatra @ozkan_mel @baltaa_zeynppp @berurfann @cansever_21 @Prensesduses @hzrsevde @sudeeeshn @ekesinem @kuusoukawaii @SILakko5 @gecemelegi7 @az17zeliha




__________

Ayak seslerini duyduğumda kafamı kaldırıp Can ile göz göze geldim. Burnu. Kanıyordu. "Burnun!" diye atıldığım sırada elindekileri yere bırakıp bana baktı.

"O piç yukarıda ne arıyordu?"

"Günaydın!" uykulu bir ses tonu ile dükkana girip selam verdim. Normale göre daha da uykuluydum çünkü gece uyuyamamıştım, sinirden. Dün tepede Can yanıma indikten sonra ona yalan söylediğimi bir sevgilim olduğunu ve onu başıma bela ettiğim ile ilgili kafasında kurup kurup bana bağırmıştı. E tabi sonuç olarak bende ona gerizekalı olduğu ile ilgili birkaç şey söylemiştim. Bir de neresine geldiğini bilmiyorum ama taş fırlatmıştım. Sonra da yukarı çıkıp bisiklerime binip basıp gittim. Şu telefondaki gerizekalıyıda engelledim. Çünkü mesaj atmaya devam edeceğini farkındaydım.

"Günaydın Beray." Selenay'a sırıttım. Daha onunla ben saçma saçma işlerle uğraşırken Rüzgar abiyle neler yaptıklarını öğrenecektim. İyi mi geçti? Kötü mü geçti? Henüz onu bile bilmiyordum.

Suratlarına bakıp mutlular mı değiller mi diye bir tahmin yürütmek istedim. Selenay'a baktım. Her zaman ki surat ifadesi ile bana bakıyordu. Yani mutlu veya mutsuz oldugunu belli etmeyen bir suratla. Rüzgar abinin morali yerindemi anlamak için gözlerimi ona çevirdim. O da aynı saniye içerisinde Selenay'ın üzerinde olan bakışlarını bana çevirdi. O az önce Seloyu mu dikizliyordu? Hınzırca gözlerimi kısıp sırıttığımda, ilk önce kaşlarını çattı. Sonra da 'ne ayak' diye kafasını salladı. Hihihihi kesinlikle bir ilerleme vardı. Elime düştün Rüzgar abi.

Hırkamı almak oçin ilerlerken kasanın arkasında oturan Can ile göz göze gelmemeye çalıştım ama onun bana baktığını hissedebiliyordum. Hatta burnundan soluyordu. Dün gece bana o kadar bağırdıktan sonra yumruk yediği için dua etmiştim. O salak buna az bile yapmıştı. Yanından ikerlediğim sırada dudaklarını araladı. Ben özür dileyecek veya pişman olduğuyla ilgili bir konuşma yapacak diye beklerken

"Az önce sevgilin aradı. Engelini kaldıracakmışsın." dedi. Aöyledikleri ile afalladım. Resmen kafamdan aşağı kaynar sular dökülmüştü. Olduğum yerde öylece dururken saçımı kulağımın arkasına sıkıştırarak kafamı sol tarafa doğru çevirdim.

"Sabrımı mı deniyorsun Can?" Tek kaşımı havadayken ciddi bir tavırla sorumu sorduğumda cevap vermeden dükkandan çıkmak için davrandı.

"Yan yana durmasak iyi olacak, yoksa kalbini kıracağım."

Dükkanın kapısını da çarptığında omuzumda bir dokunuş hissettim.

"Beray?"

"Efendim Selo?"

"Ne oluyor Beray Allah aşkına? Can'ın suratı ne öyle?"

Elimle savuşturdum anlatmaya hiç niyetim yoktu. Eğer anlatırsam olay büyüyecekti de büyüyecekti.

PİZZACIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin