•10.Bölüm•

10K 893 213
                                    

   With your hands up 😂😂😂😂Selams. Ben geldididiididm.

Bölüm gecikti kusuruma bakmayın ama bütün hafta gezdim ve inanın zamanım olmadı eve sürekli geç geldiğimden dolayı çok uykum geliyordu ve anca vakit bulabildim. Üzgünüm❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

18.4K👏👏👏👏

İthaflar;

@piskopatsude123
@powerpuffss
@delimsi47
@Ecem0928







_____________

''Mezuniyetimde bana eşlik eder misin? Lütfen."

"Sana ayrılan sürenin sonuna geldik. Defolsan iyi olur." önüme dönüp hızla tekrar yürümeye başladığımda artık gerçekten yalnız kalıp kafamı toparlamak istiyordum.

"Beray, bak senden şuan bir cevap beklemiyorum. İstediğin zaman ver cevabını, bekliyorum ama bunda bir art niyet arama ve hemen kestirip atma." diye seslendiğinde arkama dönmeden cevap verdim

"O zaman sonsuza kadar beklemeye devam et!"

_______

Anahtarı cebimden çıkarırken babamın ayakkabısının kapının önünde olduğunu görünce anahtarı cebime geri koyup, zile bastım. Biraz sonra babam kapıyı araladığında selam verdim. İceri gecmeden kendi odama dogru ilerlediğimde bbam da tam arkamdan seslendi. "Bir şeyin mi var kızım?" ilgili sesine karşın dönüp gülümsedim. "Yok babacığım, yoruldum."

"E ben sana çalışma diyorum." diye kaşlarını çattığında "Baba ya." diye homurdanarak odama girdim. Duş almak istiyorum. Uykum var ve açım. Şuan kafama takmak istediğim tek sorun bunlardı. Ha bir de unutmadan sigaram kalmamış olabilirdi.

İlk önce dolaptan duştan sonra giymek için birkaç parça kıyafet baktım. Odadan çıkıp banyoya ilerlerken babam seslendi.

"Beraay! Kızım yatıyorum ben."

"İyi geceler baba."

______

Islak saçlarım tişörtümün üzerinde küçük damlalar halinde yayılırken kettledaki ısınan suyu, fincandaki kahve tozunun üzerine döküp bir çaykaşığı ile karıştırdım. Kenardaki hazırladığım tostu tabağa koyup ikisini de elime aldıktan sonra balkona ilerlemeye başladım. Sandalyeyi çekio elimdekileri mermere bıraktığımda bacaklarımı kendime çektim. Bıraktığım kahve fincanını elime alırken kulpsuz tarafındanda tuttuğumda elikmde hafif bir sızı oluştu ama şikayetçi değildim. Tostuma uzanıp bir ısırık aldıktan sonra kahvemi yudumladım. Bu gece, bu gece kendime izin verip olan biten hiçbir şeyi düşünmeyecektim.

Öylece boş sokağı izlerken hafif esen rüzgar yeni duş almış bedenimi ve saçlarımı buza çevirmişti. Sabit oturmaktan uyuşmuş olan bacaklarım suratımı buruşturmama neden olurken ayaga kalkıp saate bakmak ve üzerime bir hırka geçirmek için odama ilerlemeye başladım. Babamın odasının önünden gecerken hafif bir horlama sesi gelirken içeri bakıp gülümsedim. Kapısını uyanmamasına dikkat ederek hafifçe kapattım. Odamdan hırkamı alıp üzerime geçirdim ve elime bir topuz tokası alarak saçlarımı üstünkörü toparladım. Gözüm odadan çıkmadan önce komodinin üzerindeki telefonda takılı kalırken alıp almamak konisunda kararsız kaldım. İstemediğim bir bildirimle karşılaşmak hiç istemiyordum. Yinede uzanıp elime aldığımda elime alıp ekranını açtım. Saat 00.32'ydi. Elime alıp tekrar balkona gidecekken mutfakta kendime bir bardak daha kahve hazırladım.

Sandalyeme yerleştigimde hırkamın cebindeki kulaklıkları kulağıma takıp telefona bağladıktan sonra bir şarkı oynattım. Telefonu kucağıma bırakıp kahvemi elime aldım tekrar. Gözüm sokak lambasını aydınlatamadığı ara sokağa kaydığında küçük bir ışık kaynağı çarptı gözüme. Bir sigaranın ateşi oldugu bariz belli bir durumdu. Işık yavaşça aydınlığa doğru yaklaşırken ışığın sağladığı kadarıyla göz göze geldiğim bedenle bir anda irkildim. Can'dı. Dükkan kapanalı bayağı olduğuna emindim. Bisikletler de tamirde olduğu için dolaşmış olmalıydı. Gözlerimi çekmemiştim ve o da hala buraya bakıyordu. İki parmağını anlına yerleştirerek hafifce selam verdiğinde ayaklanıp içeri geçtim. Uyusam iyi olurdu.

PİZZACIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin