•11.Bölüm•

9.8K 997 203
                                    

Selaaaaaam. Sıcaktan midem bulanırken size bir adet yeni bölüm yazdım😢😢😢Yanlışlar varsa kusuruma bakmayın.

22.5K olduk👏👏❤❤

________

İyi okumalar

"Bu haftayı benimle geçirsene, bak sıkılırsan seni zorlamayacağım. Haftanın sonunda benimle mezuniyete gelmek isteyip istemedigine karar ver?"

Bir haftalık bir raporum vardı ve bunu onunla geçirmemi teklif ediyordu. Aslında bir tarafından bakarsak bir hafta boyunca sıkılmayabilirdim fakat Furkan ile de ne kadar eğleneceğim meçhul. Diğer taraftan bakarsak ise tanımadığım bir insanla neden koca bir haftayı geçirecektim.

"Tamam." eliyle yumruk yapıp "Oh be!" derken sırıtıyordu. "Sabah seni almaya gelirim o zaman." dediginde başımdan savuşturmak istercesine elimi sallayıp arabadan indim. Apartmanın kapısına ilerlerken korna sesi gelirken umursamayıp tam içeri girecektim ki "Beraay, numaranı şey yap!" diye seslendi. Cevap verme gereği duymadan içeri girip merdivenleri tırmanmaya başladım.

Babam çoktan işe gitmiş olacağı için anahtarım ile kapıyı açıp içeri girdim. Unutmadan telefonumu elime alıp engelledigim numaradan engeli kaldırarak mesaj attım.

Gönderilen:Furkan

Numaranı şey yaptım.

Telefonu içeri geçip koltuğun üzerine bıraktım. Şimdi uyusam mı, yoksa kendi kendime takılsam mı karar verememiştim. Mutfağa girip dolabın kapağını açtım. Uzanıp böğürtlen reçelini çıkararak masanın üzerine koydum ve ilerleyip sepetten biraz ekmek aldım. Böğürtlen reçeli ile aramda mükemmel bir bağ vardı.

Biraz atıştırıp su içtikten sonra oturma odasına geçip telefonumu kontrol ettim. Bir bildirim yoktu. Babamın merak etmemesi için yatacağımla ilgili bir mesaj gönderip odama geçtim. Üzerimi değiştirip yatağıma girdim. Yarın nasıl geçecekti merak ediyorum. Daha doğrusu önümdeki koca bir hafta nasıl geçecekti merak ediyordum. Kabul etmekle iyi mi yaptım kötü yaptım henüz bir fikrim yoktu.

____________

Telefonun melodisi beynimin içinde çalarken uzanıp kapatmak şuan da dünyanın en zor işiymiş gibi geliyordu. Gözlerim henüz uykumu alamadığım için hafifçe yanarken kısık bir şekilde aralayıp odayı taradım ve sonunda sesin kaynağına ulaşmak için uzanıp telefonu komodinin üzerinden aldım. Furkan arıyor..

"Ne?"

"Birazdan aşağıda olurum." saatin kaç olduğunu anlamak için telefonumu kulağımdan uzaklaştırdım. 08:09!

"Karga bokunu yemeden ne yapacağız Allah aşkına ya!" deyip gözlerimi kapadığımda geriye doğru eğilerek yastığıma uzandım. "Beray, yapma ama normalde de bu saatlerde kalkıyorsun zaten." dediğinde telefonu yüzüne kapatıp uykuma devam etsem çok mu yüzsüzlük yapmış olurum acaba diye düşündüm.

"Öğleden önce gelme." dediğimde ofladığını duydum. "Beray, en fazla iki dakika sonra oradayım. Çok ciddiyim kapıyı açana kadar tüm dairelerin ziline basarım."

"Lanet girsin sana ya." deyip telefonu kapadığımda hızla yataktan kalkıp banyoya ilerledim. Suratıma su çarpıp tekrar odaya dönerken babam daha gelmediği ve geldiğinde beni bulamadığında ona ne diyeceğimi düşünmeye başladım.

Dün akşam çıkarken evde değildim ve döndüğünde yine olmayacaktım. Furkan'a da babam gelene kadar bekle diyemezdim. Dolabımı açıp yırtık kotumu ve beyaz bir atletle gömleklerimden birisini çıkardım. Üzerime geçirip saçlarımı da becerebildiğim kadar ördüm. Telefonumu alıp babamı aramak için tuşladım.

PİZZACIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin