•18.Bölüm•

8.1K 713 148
                                    

Multideki stajda imza attığım "Bir hıyarsu hikayesi" adlı çalışmamı umarım beğenirsiniz😂😂😂

SELAAAAAAAAAAAAMMM! 61K😘👏👏

BEEEEEN GELLLDİİİİĞM. BİRAZ GEC OLSA DA😊

Arkadaşlar bölüm bu kadar geç gelmeyecekti ama şu iki haftadır resmen çöküş dönemine geçtim. Bir türlü kendime gelemedim gerçekten ağlamaktan başağrısından bir türlü tableti elime alamadım. Stajım hiç beklemediğim kadar leş ve yorucu geçiyor. Eve saat yedibuçukta geliyorum ve hiçbir şey yapamadan uyuyorum. Bunları yazıyorum çünkü sürekli aynı konuda mesaj atıyorsunuz. Zaman bulsam gerçekten böyle geciktirmeyeceğim ama gerçekten şu iki haftadır hayattan soğudum hiçbir şey yapamıyorum. Kusuruma bakmayın lütfen. Yazım yanlışları, anlatım veya mantık bozuklukları olduysa çok özür dilerim. Kendinize iyi bakın😘😘😘😘😘

Kitabımızı üst sıralara taşıyın❤❤❤

_________

  
"Merhaba, Zeynep ben."

Hala şaşkın bir şekilde kıza bakarken kendimi gülümsemeye zorladım. Bu kız, bu kız dün gece Can ile sarılan kızdı. Buna yemin bile edebilirdim şuan.

"Beray."

Yeni gelen eleman dışında akşam saatleri aynı monotonlukta geçmiş bir kaç kez servise gitmiştim. Yerleri paspasladığım kovayı yerine yerleştirirken arkamdan Selenay'ın mutlu ve bir o kadar fısıltı halinde çıkardığı sesini duydum. "Ya kızım, Rüzgar ile sürekli göz göze geliyoruz. Ve bana geceleri mesaj atıyor. Mesajlaşmaktan hoşlanmadığını söylemişti eskiden ama iki kelimede olsa bana mesaj yazıyor." diye bunun iyi bir şey oldugunu bana kanıtlamaya çalışırcasına eli kolu durmuyordu. "Safsınız siz zaten. Bu yavaşlıkla giderseniz ohoo!"

"Diyene bak."

"Beni niye karıştıyorsun? Senin olayın farklı, ben sana bir kaç kere demiştim Rüzgar abi de senden hoşlanıyor bence diye ama sen beni takmamıştın."

Cümlemi bitirip kafamı Seloya çevirdiğimde buraya doğru gelen Rüzgar abiyi gördüm. Selenay'a bir şey çaktırmaması için el kol yapmama gerek kalmadan konuştu bile!

"E ne yapayım Beray, gidip sanırım benden hoşlanıyorsun, kızlar öyle sezmiş. Sevgili mi olsak? Mı diyeyim çocuğa?"

Ben alt dudağımı dişlerimle sıkıştırıp Rüzgar abinin vereceği tepkiyi beklerken hafifçe kaşları kavislendiğinde "Kim senden hoşlanıyor?" diye pat diye soruverdi o. Sevinin, en azından Selo konuşurken Rüzgar ismini kullanıp iyice ifşa etmemisti durumu.

Selenay bir anlık sıçrarken elini kalbine götürdü. "Ay ödüm koptu."

"Kopmadı kopmadı. Kim hoşlanıyormuş senden?" diye sorusunu ısrarla Selenay'a bakarak yinelerken Selenay yardım dilenir gibi bana döndü ama sadece ellerimi iki yana açmakla kaldım.

"Kim benden hoşlansın Rüzgar."

"Anlattığın çocuk?"

"Anlatmadım ki çocuk. Senin kulağın yanlış duymuş. Sana öyle geldi heralde. Garipten sesler mi duyuyorsun acaba? Ateşin falan mı var acaba?" deyip elini Rüzgar abinin alnına yerleştirdi. Sonradan yaptığını farkedip elini hızla geri çekerken telaşlı tavrı gülünmeyecek gibi değildi.

"Yok benim ateşim falan doğru duydum ben." Selenay kacacak yer bulamayıp. "Aman sanane işte."  deyip yanımızdan kacarken Rüzgar abinin bozulduğu surat ifadesinden anlaşılıyordu. Eh be mal Selo!

PİZZACIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin