•14.Bölüm•

8.7K 723 288
                                    

  🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌Beeeeğn geldim yavrumsular😘

35.5K!!🙌👏🙌👏🙌👏

İthaflar;
@zulal_16
@pinnocchoi
@az17zeliha
@SleymanylmazYlmaz
@ShawnMendes1124
@CasusMelek
@Fatmanur_Akman
@Nidaozturk0107
@beneklipalyaco
@BuseKeskinSrc





_____________
  
"Eveet, madem benimle bu kadar çok vakit geçirmek istiyorsun o zaman bu günkü planımıza geçelim."

"Hey hey, bi saniye seninle zaman geçirmek istediğim falan yok! Öldüysen falan cenazende helva yerim diye geldim!" kaşlarım çatık elim kapının kenarında yaslı bir şekilde kendimi temize çıkarmaya çalışırken karşımda durmuş buna inanmadığını belirten bir sırıtış sergiliyordu.

Benim inkar edeceğimi sonunda kavramış olacak ki konu hakkında başka bir şey söylemeden ayakkabılarını giymeye başladı.

"Bugün eğleneceğinden eminim." ayakkabısını giymek için eğildiğinden dolayı sesi boğuk gelirken apartmanın kapısına doğru ilerlemeye başladım. "E bi zahmet artık eğleneyim."

"Bi zahmet mi, dün gecede çok eğlendiğine kalıbımı basabilirim." diye cevap verip o da yanıma doğru gelirken konuşmamayı tercih ettim. Tamam. Açık hava da film izlemekte hoştu şimdi! Ama gecenin geri kalanında bir de Can vakası vardı.

Siteden çıkarken omuzuna sertçe bir yumruk attım. "Ne yapacağız Corcilla?"

Suratı dediğim kelimede bir mantık ararken değişik mimiklere sahne olmuştu. Sonunda arkasından da suratına bir gülümseme yerleştirip konuştu.

"Corcilla? Neyse dingilden iyidir." deyip yakasındaki gözlüğü taktı.

"Bisiklet sürelim bugün diyorum. Şimdi sen bisiklet sürerken düşersin, ayağın burkulur, sonra ben sana yardım ederim, o arada bir öpücük alırım, sonra seninle birlikte benim bisikletime bineriz, koyun koyuna gideriz falan." diye konuşmaya devam ederken suratım vereceği tepkiyi bulamadı. Ağzımı konuşmak için araladığım sırada ensesinede kocaman bir şaplak geçirdim. "Bok beyinli misin lan sen? Andaval suratlı dingil seni! Bok yiyen ya!" diye çemkirdiğimde elini vurduğum yere götürüp ovaladı.

Suratını buruşturup bana döndü. Eli hala ensesinde dururken konuştu. "Öpsene geçsin ya."

Benimle dalga geçtiğini farkedince, cevap vermek yerine sahalarda el hareketim yer alırken işaret parmağıyla elimi gösterdi. "Ben sana el hareketlerinin hesabını ödeteceğim. "

Sitenin otoparkındaki bağlı olan iki bisikleti çıkartırken ben onu izliyordum.

"Kimin bunlar?"

Bana kısa bir bakış atıp diğer bisikletide bağlı olan yerden çıkardı. "Doğukanla benim."

Doğukan. Hatırlıyordum. Hem pizzacıya gelmişti hem de kafedeyken yanımıza uğrayıp benimle tanışmıştı.

"Hm."

"Al bakalım." deyip gözleriyle sağında duran bisikleti almamı söylerken ilerleyip oturdum. Ellerimle bisikletin frenleri kontrol etmek amacıyla sıkıca kavradığımda "Korkma bu sefer kesmedim." dedi. "Bir de pişkin pişkin hatırlatma! " deyip gözlerimi devirirken ilerlemeye başladım.

"Sakin bir yere gidelim orada başlarız yarışa, şimdi sen asfalta falan yapışırsın bana yetişeceksin diye. Başıma iş açma." deyip beni sinirlendirdiğini farkında olduğu ukala bir şekilde sırıtmaya başladı. "Haha komik. Arkamdan Beray beni bekle diye bağıracaksın birazdan, pardon da ne bu ego?"

PİZZACIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin