7. kapitola

138 11 0
                                    

Lukas sa rozhodol ísť pozrieť svoju lásku. Ale to mu už ona bežala oproti. Od úžasu zastal a otvoril ústa. Ona tiež spomalila a šla krokom. Mala na sebe šaty.
Korzet jej dokonale obopínal jej postavu a sukňa splývala do korzetu. Spájalo sa to tak, že z diaľky to nie je možné rozoznať. Sukňu mala mierne nad zemou, kedže si ju držala. Keď ju pustila, bola po zem. Šaty boli tyrkysovej farby. Korzet bol ozdobený čipkou.
Prišla k nemu a pobozkala ho. Bozk akoby ho prebral a opätoval jej ho s čoraz väčšou vášňou. Po chvíli sa odtiahla. ,,Lukas, nie." ,,Ja viem. Ale nemôžem za to, že si tak prekrásna." Annie sa zapýrila a zahryzla si do pery. ,,Poďme radšej niečo robiť. Lebo sa neudržím." Annie sa zasmiala a šli ruka v ruke do Anninej komnaty. Tam sa Annie prezliekla, zvala tulec so šípmi a vyrazili do stajne. Odtiaľ si vzali kone a Annie viedla Lukasa na jej tajné miesto. Tu mala svoje miesto, kde trénovala streľbu z luku a cvičila s mečom. Zosadli z koňa a Annie predviedla Lukasovi svoje schopnosti. On nad ňou len krútil hlavou a vzal od nej luk, šípy aj meč a začal ju učiť.

I have no ideaWhere stories live. Discover now