37. kapitola

105 5 0
                                    

Hostina prebehla v poriadku. Trvala len v deň sobáša na žiadosť manželov. Nadišla svadobná noc. Mladomanželia sa pobrali do izieb a tam strávili celú noc. Samozrejme každý pár do inej izby.
Ráno museli rozhodnúť, čo s Lukasom. Dať ho spútaného odviesť na hranice alebo zabiť?
Rozhodli sa poslať ho domov. S listom pre jeho rodičov. Akého majú syna. Jeho rodičia sa nepotešili, odobrali mu z práv a začali ho akoby odznovu vychovávať.
O dva mesiace
Odrazu sa udialo niekoľko vecí naraz. V prvom rade boli obe ženy tehotné. Thomas sa zhostil úloh panstva a prevzal vládu po rodičoch. Annie sa naučila pracovať a uskromnila sa. Jej nový ľud si ju nevie vynachváliť. Zrazu prišiel Annie list. Videla na ňom otcovu pečať. Opatrne ho otvorila a začala čítať:
Ahoj Annie.
S tvojím otcom sme pár a požiadal ma o ruku. Svadba bude už túto sobotu. Ja osobne ťa pozývam pomocou listu na našu svadbu. Nielen vás treba uzmieriť s otcom, ale zároveň by sa mal tvoj otec dozvedieť, že bude starým otcom. Prikladám pozvánku.
S láskou Anastasia
Rozplakala sa. Jej otec má svadbu a neunúva sa pozvať ju. Musela jej napísať Anastasia. Vtedy sa Annie rozhodla. Ide na svadbu svojho otca. Oznámila to Thomasovi a ten súhlasil.

I have no ideaDonde viven las historias. Descúbrelo ahora