15. kapitola

120 9 0
                                    

Thomas prišiel k Annie a požiadal ju o tanec. Prijala jeho ruku a začali spolu tancovať. Thomas očkom videl, ako Alex odvádza Lukasa preč. Usmial sa. Dodržala slovo.
Počas celého tanca sa rozprávali. A potom ešte jeden. Annie si to nechcela priznať, ale Thomasa si obľúbila. Milujem Lukasa, opakovala si dookola v hlave. Jej svedomie jej však pošepkalo: Nemiluješ. Práve si sa zaľúbila do Thomasa. Lukas ťa tiež nemiluje. Chce ťa len kvôli peniazom. Toto Annie šokovalo. Lukas ...?
Thomas si všimol neprítomnosť jeho vyvolenej. ,,Annie?" ,,Prepáč. Len som sa zamyslela." Thomas chápavo prikývol. Bol smutný. Nikdy ho nebude milovať. Je chudobný.
Pozval ju na prechádzku. Šli do záhrady. Ako sa prechádzali, Thomas to nevydržal. ,,Annie, musím ti niečo povedať." ,,Áno?" ,,Ja .... no .... vieš ..... od prvej chvíle ako som ťa zbadal, som neprestal myslieť na teba. Pohľad do tvojich očí mi rozbúchal srdce a ja som pocítil niečo nové. To, čo mi doma rozprávali rodičia. Každý pohľad na teba sa mi zapísal do pamäte a zahrial pri srdci. Annie, od prvej chvíle ťa milujem. A pochopím ak ty mňa nie. Veď som len chudobný." Annie celý čas zadržiavala dych. Toto jej prvýkrát niekto povedal. Thomas vzal jej hlavu do dlaní. ,,Prepáč." A pobozkal ju.

I have no ideaWhere stories live. Discover now