16. kapitola

118 6 0
                                    

Oba páry sa vrátili do sály. Červené v lícach a usmiate. Teda až na Alex. Nepáčilo sa jej, že ju Lukas pobozkal. Ale zase na druhej strane sa bozkával dobre.
Musela zastaviť svoje myšlienky. Lucas našťastie odišiel za Annie a k Alex sa pripojil Thomas. Opäť tancovali spolu pôvodné páry.
,,Alex, pobozkal som Annie. V záhrade." ,,Boli ste v záhrade?" ,,Hej. A povedal som jej, že ju milujem." ,,My sme boli tiež v záhrade pri fontáne. A tam ma Lucas pobozkal." Alex zosmutnela. ,,Ty si teda pobozkal Annie?" ,,Hej. Je úžasná." Zasníval sa Thomas.
Lucas s Annie tancovali spolu a Lucas sa opýtal: ,,Dobre sa ti tancovalo s Thomasom?" ,,Hej." Odpovedala Annie a zamračila sa. Kam mieri? ,,Navrhol som Alex, aby chodila na francúžštinu s tebou." ,,Ďakujem." Toto ju potešilo. ,,A od Thomasa sa drž ďalej. Je zasnúbený." Annie pichlo pri srdci. Veď jej povedal, že rodičia mu dajú súhlas len na sobáš z lásky. On ju nemiluje.
,,Ospravedlň ma. Som unavená. Idem si už ľahnúť. Zbohom." Dala mu bozk na líce a utiekla odtiaľ.
Alex videla, že Annie odišla. ,,Thomas, získaj od môjho otca povolenie, aby som sa mohla spolu s Annie učiť francúžštinu. Ja idem za Annie. Ahoj." A už odišla.

I have no ideaWhere stories live. Discover now