20. kapitola

103 8 0
                                    

Ešte v ten deň prišiel Alex list. Otvorila ho a začala čítať.
Drahá Alex.
Nebudeš veriť, ako nám chýbaš. Chceme ti tiež oznámiť, že máš malého bračeka. Meno môžeš vybrať ty a zároveň sa potešíme, ak sa poponáhľaš domov. Chlapčeka treba pokrstiť. Môžeš zavolať aj svoju kamarátku Annie.
S láskou tvoji rodičia.
Alex začala pišťať. ,,Som sestra! Mám brata! Annie!" Menovaná hneď pribehla. ,,Annie, pozývam ťa na krstiny môjho bračeka Josepha." ,,Ty máš brata? To je skvelé." ,,Chcela by som pozvať aj Christiana. Myslíš, že pôjde?" ,,Podľa mňa bude nadšený. Bude tam aj Thomas, však?" ,,Určite bude." Alex vzala papier a začala písať.
Drahí rodičia
Meno pre brata som vybrala Joseph. Annie je nadšená a už sa teší. Mám tu aj jedného skvelého kamaráta a ak bude súhlasiť, príde so mnou. Hlavne nechcem, aby šiel s Annie aj Lukas. Neželám si ho na krstinách.
S láskou vaša Alex.
List odniesla poslovi a vrátila sa k Annie. ,,Lukasa so sebou nevezmeme. Teraz by sme mali ísť za tvojím otcom, aby nás pustil a potom za Christianom. Alebo naopak. Aby sme zároveň vypýtali aj Christiana, ak bude súhlasiť." ,,Už sa teším. Určite bude taký krásny ako ty." Alex sa len zasmiala. Vybrali sa teda za Christianom.

I have no ideaWhere stories live. Discover now