34. kapitola

83 6 0
                                    

Annie zdvihla hlavu a utrela si slzy. ,,Takže otec a Anastasia? Zaujímavé." Zasmiala sa trpkým smiechom. ,,Annie. Upokoj sa a poď. Aj tak sú ti peniaze zbytočné. Máš milujúceho snúbenca a jeho rodinu. Tvoj otec je tvrdohlavý, ale ver mi. Anastasia ho skrotí. A teraz sa pekne usmej. Musíme do kostola." Dievča sa usmialo a obe vyšli do sály. Mládenci boli už na ceste do kostola a tu stáli iba Alexini rodičia. ,,Otec, myslíš, že Thomasov otec odvedie Annie k oltáru?" ,,Som o tom presvedčený."
Nasadli do koča a vydali sa smerom ku kostolu. Alex sa hrala s látkou. Bola nervózna. Nevedela, čo má robiť. Christiana milovala a bola presvedčená o správnosti svojho rozhodnutia.
Mala na sebe biele šaty zo saténu a pravého čínskeho hodvábu. Korzet pokrývala čipka a sukňa bola nazberkaná. K tomu mala rukavičky. Vlasy mala ako aj Annie učesané do zložitého vrkoča a na hlave mala biely závoj. Dievčatá sedeli pri sebe. Alexina matka za tieto šaty zaplatila veľkú sumu, lebo boli drahé a nemohla si ich moc dovoliť. Našťastie jej nastávajúci spolu so všetkými obyvateľmi sa poskladali a pomohli jej zaplatiť ich. Preto ich dnes Alex mohla mať na sebe. Dávala na ne obrovský pozor. Nechcela ten poklad zničiť.

I have no ideaNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ