26. kapitola

98 6 0
                                    

Thomas sa rozhodol urobiť krok, ktorý jeho môže stáť život a Annie minimálne manželstvo plné utrpenia.
Na schodoch ju uvidel. Teraz alebo nikdy, povedal si. Prišiel k nej. Annie prerušila rozhovor s Alex a usmiala sa naňho. ,,Annie," pokľakol na koleno a vybral krabičku, ,,staneš sa mojou ženou?" Ona tam stála bez slov a so slzami v očiach. ,,Áno." A objala ho. Tak tam kľačali na zemi, Annie v šatách od svojej matky a Thomas vo svojom najlepšom obleku a plakali od šťastia. Alex ich teda postavila. Thomas nastokol prsteň na prst svojej vyvolenej a pobozkal ju. ,,Som najšťastnejší človek na svete." Zakričal. To tam už ale bolo dosť ľudí. Do popredia sa predrali rodičia Alex a aj Thomasa. Objali si syna aj nevestu. Požehnali im. Alex sa len usmievala. Všetko vyšlo ako má. Už sa len zbaviť Lukasa.
Lukas. Na toho Alex úplne zabudla. Podvihla si šaty a zmizla do svojej izby. Tam si sadla na posteľ a premýšľala. Nechcela ohroziť zaľúbencov. Ale ako sa zbaví Lukasa? Keď sa toto dozvie, Thomasa dá popraviť a Annie nanúti zväzok s ním.
Ozvalo sa zaklopanie a dnu vošla Anastasia. ,,Čo mám robiť? Ako sa zbavím Lukasa?" Vzdychla. ,,Ja ti pomôžem." Pošepla Anastasia.

I have no ideaWhere stories live. Discover now