21. kapitola

107 6 0
                                    

,,Christian?" ,,Alex? Čo tu robíš?" Usmial sa hnedovlasý mládenec s modrými očami. ,,Prišla som ťa pozvať na krstiny môjho brata. Šiel by si?" ,,Veľmi rád. Ale .." ,,Žiadne ale. Tuto Annie vybaví pre teba voľno." ,,Ďakujem, princezná." Uklonil sa mladík. Annie len žmurkla na Alex. ,,Dobre. Ideme ešte vypýtať Annie a prídem ti oznámiť rozhodnutie pána." ,,Ahoj zatiaľ. Alex." Usmiali sa na seba a vrúcne objali.
Dievčatá sa teda pobrali za pánom Ardézie. Už bol sám. ,,Otec?" ,,Áno?" ,,Alexini rodičia písali list, v ktorom ma pozvali na krstenie jej brata. Preto som sa prišla opýtať, či môžem ísť. A ešte som prišla vypýtať pár dní voľna pre koniara Christiana. Alex ho totiž pozvala tiež." ,,Hmmm. Annie, pustím ťa pod podmienkou, že pôjde aj Lukas. A Christian je poctivý, preto mu trochu voľna neuškodí. Dávam mu 4 dni počnúc zajtrajškom." ,,Ale pane, v liste stálo, že má prísť len Annie. Nie Lucas." Pán pozrel nedôverčivo na Alex. ,,Tu je dopis." Podala mu ho. Pán ho prečítal a poznamenal. ,,No dobre. Choď. Ale varujem ťa, Annie. K Thomasovi ani na krok." ,,Rozumiem. A ďakujem."
Dievčatá utekali do stajne. ,,Christian, máš 4 dni voľna počnúc zajtrajškom." ,,To je skvelé!" Zatočil sa s Alex a pobozkal ju.

I have no ideaWhere stories live. Discover now