28. kapitola

87 5 0
                                    

Thomas dorazil a šiel sa privítať najprv s Alex a Anastasiou. Tie mu porozprávali o Annie a Lukasovi. To ho prekvapilo. Ten chlap bol fakt nevšímavý. Zatiaľ ale Lukasa nestretol.
Thomas vošiel do izby. Padol mu pohľad na Annie, ktorá sedela pri krbe. Začula kroky a obzrela sa. Usmiala sa. Thomas pristúpil k nej a donútil ju tak postaviť sa. ,,Thomas, nemal ....." Ale to ju už Thomas prerušil bozkom. Annie bozk prehĺbila a svoje ruky mu dala okolo krku. Thomas ju chytil za boky. Po chvíli sa odtiahli a lapali kyslík. ,,Milujem ťa, Thomas." ,,Milujem ťa, Annie." A opäť ju pobozkal. Vtom sa ale rozleteli dvere a dnu vstúpil nahnevaný Lukas. Zaľúbenci zbledli od strachu.
,,Vypadni od mojej nevesty." Zavrčal Lukas. ,,Nie je ani tvoja a ani nevesta. Je moja a je zasnúbená." Nedal sa Thomas. Zavrčali na seba a Lukas vytasil meč. Annie bola šokovaná. Ten človek je nebezpečný. ,,Stráže!" Zakričala. Lukas sa začal približovať. Zahnal sa. Annie na nič nečakala a postavila sa pred Thomasa. Zasiahol ju. Meč jej rozrezal šaty a tiež jej urobil nepekný zárez na bruchu. Začala krvácať a spadla. ,,Annie! Stráže!" Tie konečne dobehli. Ihneď zatkli Lukasa a priviedli otca aj lekára. Thomas tam len sedel a mlčal.

I have no ideaWhere stories live. Discover now