Bölüm 7:Güzel saçlarında dolaşsın elim. Bir gün ağlayalım, bir gün gülelim.

4K 319 79
                                    


▓▓▓▓

Başını göğsüme sakla sevgilim
Güzel saçlarında dolaşsın elim
Bir gün ağlayalım, bir gün gülelim
Sevişen yaramaz çocuklar gibi"

(Çocuklar Gibi -Sabahattin Ali)

.

.

.




"Baekhyun Jess bugün bize geleceğini söyledi. İyi olmadığını söyledim ama beni dinlemedi. Seni özlemiş. "



Baekhyun Jess ismini duymasıyla mutfakta konuşmaya devam eden kocasının yanına gitmek için koltuktan destek alarak yerinden kalktı.



"Jess döndü mü ?"diye sesinin Chanyeole duyuracak kadar yükseltip bir dakikada anca ulaştığı, mutfaktaki masaya oturdu.



Chanyeol sonunda onun ilgisini çeken bir konu bulduğu için gülümseyerek akşam yemeği için sebzeleri yıkarken, Baekhyunun ikinci sefer soruyu tekrarlamasıyla ona döndü.




"Evet. Sen hastanedeyken pat diye karşımda belirdi. Temelli dönmüş. "diye geri dönüp bıçak ve doğrama tahtasını tezgaha dizerken Baekhyun homurdanmıştı.





"Yine sana sırnaşacak. Sana en yakın benim havalarına girecek. Beni sevmediğine kalıbımı basarım."diye söylenirken Chanyeol onu biraz sinirlendirmenin bir zararı olmaz diyerek boğazını temizleyip ona döndü.



"On beş yıldan fazladır arkadaşız Baekhyun. Beni benden iyi tanıdığına eminim. Ve seni seviyor. "Diye tezgaha yaslanıp Baekhyunun kıskançlıktan kızaran kulaklarını ısırıp, öpmemek için kendisini zor tutuyordu.




"Tamam onun kadar uzun zamandır seninle değilim ama kalbinde olan benim ve benim kalbimde olan da sensin. Bu da demek oluyor ki onun bilmediği şeyleri ben biliyorum. Sevince nasıl sevdiğini, kıskanınca kulaklarını kaşıdığını, azdığında ve seks yapmak istediğinde nasıl romantik olduğunu ve en önemlisi vücudundaki ben sayısını bile ben biliyorum. Onun (işeret parmağıyla eşinini cinsel organını göstererek) kaç santim olduğunu ve içime girmek için ne kadar sertleştiğini ben biliyorum .Yani kapa çeneni seni benden iyi kimse tanıyamaz'' diye homurdanıp kollarını karnı dolayısıyla göğsünün üstünde birleştirdiğinde Chanyeol bu tatlılığa daha fazla dayanamayıp hızla yaklaşarak önce alnına sonra sırayla kulaklarına, elmacık kemiklerine, burnuna ve dudakalarına sulu öpücükler bıraktığında Baekhyun ciyaklamayı ihmal etmemişti.




"Her yerim salya oldu. "diye yakınırken Chanyeol ona karnının izin verdiği ölçüde sıkıca sarılarak kokusunu derince içine çekmişti.



"Baekhyun seni seviyorum ."


"Bende se -"


Chanyeol kulaklarında yankılanan çığlıkla gözlerini karanlık odada açtığında bir kaç saniye sadece yatakta dikelmekle kalmıştı.

Gözleri karanlığa alıştığında etrafına bakmak yeni aklına geldiği ve Baekhyunu göremediği için yataktan çıkması üç saniyeyi bulmuştu.



Odanın neden karanlık olduğu anlamak için ışık anahtarına ulaştığında ışıkların yanmamasıyla komidinde bildirim ışığı yanan telefonuna koştu.




"Baekhyun! "Diye seslenirken telefon fenerini açıp uzun koridoru endişeli adımlarla geçerek merdivenlerden inerken hıçkırık sesleriyle duraksadı.




Ya Sonra ... [Chanbaek]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum