Bölüm 16:Bilmezdim en sessiz yanımdan,fırtınalı sabahlarda kan terleyeceğimi/

4.3K 334 152
                                    



Bölüm 16:Bilmezdim en sessiz yanımdan,fırtınalı sabahlarda kan terleyeceğimi



6 Ay sonra

"Baekhyun senden bir şey rica edebilir miyim? "

Baekhyun yeni daldığı uykusunda kulağında yankılanan sesle gözlerini aralamış, gördüğü isimle hemen yatakta dikelerek telefonunu açmıştı.

"Tabi ki... Bir sorun mu var ?Gun'na kötü bir şey  mi oldu? "

"Hayır sakin ol. Ben bir kaç günlüğüne onu sana getirebilir miyim diye soracaktım. İngiltereye gitmem gerekiyor ve Jess evlendi biliyorsun. Ji Won kardeşini ayartmakla uğraşıyor aralarında kalsın istemiyorum. Ama eğer senin işlerin varsa  başka bir şeyler bula-"

"Saçmalama Chanyeol. İlk bana sorman gerekirdi. Ji Won ya da Jess'e değil. Benimle olduğunda aslında göründüğü gibi sıcak bir ilişkimiz olmasada iyi anlaşıyoruz. "

"Öyle düşünme. Sadece kendini ifade edemiyor. Ve biliyorsun bir ay sonra 2 yaşında  olacak olmasına rağmen söyleyebildiği kelime sayısı sınırlı. Evde Baek Baek diye dolaşıyor. Elinde bana gösterecek ne varsa  Baek diyerek gösteriyor. Sadece bir kendini koruma mekanizması geliştirmiş sanırım o yüzden ben gibi değil seninle. "

"Anladım Chanyeol .Sadece sabırla beni seni kabul ettiği gibi kabul etmesini bekleyeceğim. Belki bende kalırsa biraz daha ılımlı olur. "

"Şey ,sen burada kalsan Baekhyun? Yer değiştirince çok huzursuz oluyor. Sürekli ağlayıp bezdirebilir seni. " Baekhyun Chanyeolun çekingen sesine gülümseyerek yanıtlamıştı.

"Olur tabi ,anlıyorum. Neden İngiltereye gidiyorsun Chanyeol? Hem o testlerin sonuçlarını aldın mı? "
Diye sorduğunda Chanyeol hiç ses çıkarmamış sadece derin bir soluk almıştı.

"Aldım. "

"Nasıl peki? "

"Otistik olduğu konusunda ,yani testler kesinlik belirtti. Ve Savant Sendromu olabilir dediler. Otistik çocukların ilgi ve dikkatleri çok dağınık olurmuş ama Gun'ın biliyorsun müzik aletlerine ayrı bir ilgisi var ve onlarla uğraşırken dikkatini hiçbir şey dağıtamıyor. Bunu o sendroma bağlıyorlar. Hastalığın iyisi olmaz biliyorum ama Savant sendromunu biraz araştırdım. Eğer kendi geliştirirse dünyaca ünlü bir müzisyen bile olabilir.Bir çok örnekleri var.  Çünkü ilgilendiği şeyden hiçbir faktör dikkatini dağıtamazmış. Neyse Baekhyun bunları yarın sen gelince konuşalım. Özür dilerim bu saatte uyandırmak istememiştim. Ama sadece sana ihtiyacım olduğunu hissettim. "Diye en sonda cümleleri fısıltılara döndüğünde Baekhyun içini kavuran üzüntüyle bakışlarını tik taklayan saatte dikmişti.

"Chanyeol ben yani üzgünüm. Ben sana sağlık-"

"Saçmalama. Bir daha öyle şeyler duymak istemiyorum. Ben oğlumu seviyorum. Gerisinin bir önemi yok. "

"Bende seviyorum. İkinizi de. Sabah erkenden gelirim, kahvaltıyı ben hazırlamak istiyorum. Küçük afacanımızın en sevdiği yiyeceklerle donatacağım masayı. " diye heyecanla kıkırdadığında, Chanyeol içinin ferahladığına emin olmuştu. Baekhyun Gun'ın durumunu öğrenince yine kaçınacağını yada bir şekilde uzaklaşacağını düşünmüştü. Aslında hala düşünüyordu. Hala Baekhyunun onları tekrar bıkacağını düşünüp dururmaktan kendini alamıyordu.

"Baek... "

"Ne söyleyeceğini biliyorum Chanyeol. Ama artık korkmayacağım. Korkup kaçtığım için şimdi oğlum beni hala bir yabancı olarak görüyor. Bir daha o hatayı yapmayacağım. Aile olmamız için onun beni tamamen kabul etmesi gerekiyor. Bunun için elimden gelenin fazlasını yapacağım. Eski hatalarımı tekrarlamadan. "


Ya Sonra ... [Chanbaek]Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt