Bölüm 20 Final :Sen ve ben,ne olursa olsun birbirimize ait olacağız...

5.1K 330 78
                                    



"Heyecanlıyım bir kaç gün içinde gidiyoruz varlığım."

Baekhyun küçük oğlunu uyutup aşağı indiğinde Chanyeolun hala koliler içinde olduğunu görünce merdiven basamağına oturarak bir süre onu izlemişti.

Uzun olanın her bir eşyayı özenerek sarıp kutulara koyarken ki huzurlu ifadesi bile kalbini sıcacık etmeye yetiyordu.

Eski evlerindeki eşyalara karışmamışlardı. Bir gün döndüklerinde yine orada, her şeyin başlangıcı olan evde yaşacaklardı. Kendileri yaşamasa bile oğulları için orası hep duracaktı.Orası kutsaldı ikisi içinde.



"Biliyorum  kalbim ben çok yakışıklıyım, beni izlemek mükemmel bir şey, hatta sevap ama neden gelip yardım etmiyorsun meleğim? Bir an önce ortalığı toplayıp seni kollarıma almak istiyorum."diye Chanyeol dudaklarını büzüp, ellerini beline koyarak Baekhyunun hayran kalmış ifadesine eğildiğinde kısa olan öne uzanmış, dolgun ve nemli dudaklara bakıp yutkunmuştu.

"Kolileri sabah halletsek varlığım? Şimdi sen beni kucağına alıp odamıza götürsen ve biz yani ..."Diye hala ara ara yutkunup konuştuğunda Chanyeol ifadesini bozmayarak yüzleri arasındaki mesafeyi biraz daha azaltarak yakınlaşmıştı.

"Benimle odada o masum yatağımda ne yapmak istiyorsun meleğim?" diye dudakları Baekhyunun burnuna sürtünürken,küçüğünün gözleri teslimiyetle kapanmıştı.

"Birçok şey yapmak istiyorum. Bacaklarının arasına oturup bana kitap okumanı, belime sarılıp enseme küçük öpücükler kondurmanı, en çokta birbirimizin gözlerine bakarak kim ilk önce uyuyacak diye inatlaşmayı istiyorum. "diye gözleri kapalı gülümsediğinde Chanyeol hafifçe dudaklarını burnuna bastırmış orayı küçük bir buseyle ısıtmıştı.



"Tüm bunları bende özledim ruhum. Ama özlediğim başka şeylerde var. Mesela senin kollarını boynuma sarıp beni kendine çekmen ya da nefesimiz kesilene kadar ,dudaklarımız kızarmakta bir çilekle yarışana kadar öpüşmeyi de özledim.''Diye dudakları hala Baekhyunun teninde ayrılmayıp dolaşırken Baekhyunun gerildiğini fark etse bile çekilmemişti.


"Özlediğimiz şeyleri, tüm her şeyi bu gece yapalım mı? "Diye Baekhyun hızla gözlerini açıp geri çekildiğinde Chanyeol,  içinde konfetiler patlatsa da dışarıdan sakin durmayı başarmış bir şekilde sormuştu.

"Hangilerini önce yapalım meleğim? "dediğinde Baekhyun oturduğu basamaktan ayaklarının üzerine kalkarak sevdiği adamla aynı boya geldiği için bile dudaklarına yapışabilirdi.


"Gidelim odada karar veririz Gun uyanmasın
"diyerek işaret parmağını dudaklarına götürdüğünde Chanyeol hızlıca eğilip parmağına minik bir öpücük kondurmuş  ellerini sıkıca tutarak onu  ondan ayrı bile olsa kimseyi almadığı odasına götürmüştü.


.

.

.

Baekhyun uzun, sevdiği adamın aceleci hallerine geldikleri odada hala kıkırdarken Chanyeol dudaklarını  büzerek kollarını bağlayıp  yatağa oturmuştu.

"Gel yanıma seni düzenbaz yaramaz. "diye yanını patpatladığında Baekhyun hemen yanına geçmiş, ondan tarafa bakıp tekrar gülmeye başlamıştı. Çünkü odaya gelmeye çalışırken Chanyeol yanlışlıkla Gun'nın odasının önündeki saksıyı devirmişti.

"Hala heyecanlandığında sakarsın "diyerek  Baekhyun  ellerini kızarmış kulaklara götürüp okşarken gülümseyerek alnını Chanyeol'un alnına yaslamıştı.

Ya Sonra ... [Chanbaek]Where stories live. Discover now