Bölüm 15:Yüreğimdeki fırtına dinmedi hala,titrerdim isterdim seni hep kollarımda

4.2K 341 137
                                    



Yüreğimdeki fırtına dinmedi hala
Titrerdim isterdim seni hep kollarımda
Yine bana gel
Yana yana yine beni sev..




▓▓▓▓▓▓



"Benimle konuşacak neyin var? "




Baekhyun karşısında ki küçük çocuğun gözlerine bakmaya cesaret edemezse de rahatsızlık veren sessizliği bozarak  bir an önce buradan kalkmak istiyordu.

Kendi hatasının bedelini ödeyen kardeşinin yüzüne bakmaya cesareti yoktu. Hiçbir zamanda olmayacaktı. Onun hayallerini ellerinden almıştı. Nasıl hiçbir şey olamamış gibi yüzüne bakabilirdi ki?




"Seninle yemek yemek istedim. Çok uzun zaman oldu  ikimiz birlikte bir şeyler yapamayalı... "





Baekhyun kardeşinin ergenlikten dolayı çıkan tuhaf sesine tebessüm etmek istese de şuan bu pekte mümkün durmuyordu.





Her şey onu kısıtlıyordu. Öyle ki oturdukları yer bile onu milyonlarca anıya sürüklüyordu. Ve Chanyeolun kasada durup direk gözlerini ona dikmiş olması buna hiç yardımcı olmuyordu.




"Bay Young bizi biraz yalnız bırakabilir misiniz? "



Xian, yardımcısına söyleyip onu uzaklaştırdırırken Baekhyun sandalye yerine tekerlekli sandalye de oturan kardeşine içinde kıyametler koparak bakıyordu.

"Annemi bilirsin tek başıma tüm işlerimi görebilsem de hala yardıma ihtiyacım olduğunu yüzüme vurmaktan çekinmiyor. "Diye gülümsediğinde Baekhyun daha da ezildiğini hissetmişti. Kardeşinin sesinde en ufak bir suçlama hissetmese bile o his oradaydı ve hiç gitmeyecek gibiydi.





"Eskisi gibi konuşmuyorsun Hyung "
Xian hyung kelimesini bastırarak söylediğinde Baekhyun kafasını kaldırmış gözlerine bakmıştı.






"Yüzünde çok zayıflamış. En son seni gördüğümde Chanyeol hyungla bir mağazada bebek eşyaları alıyordunuz. Mutlu görünüyordun. Ve tatlı. "Diye küçük olan gülümserken Baekhyun üst üste yutkunmaya çalışıp boğazındaki yumruyu itmeye çalışıyordu..





"Konuşmayacak mısın Baekhyun hyung?
Beni görünce biraz olsun sevinirsin sanıyordum. "







"Ö-zür dilerim. B-Ben iyi bir abi değilim. Aslından ben iyi biri değilim. İyi bir eşte olamadım, iyi bir ba-ba da... Ben  sadece özür dilerim Xian ." diyerek başını eğdiğinde küçük olan gülümsemişti.







"Evet sen hiç iyi birisi değilsin hyung.Beni bir kere bile aramadın. Uyandığımda yanıma gelmedin. Senin suçun olmadığını biliyordum. Ama öfkeliydim. Beni taşımayacak ayaklarıma, o sarhoş sürücüye, herkese öfkeliydim. Ama sana değildim. Neden yanıma gelmedin? "Demesiyle Baekhyunun gözleri şaşkınlıkla küçük bedeni bulmuştu.








"A-Annem, beni görmek istemediğini söyledi. Benden nefret ettiğini söyledi Xian. Gelmek istedim. Gelmiştim hatta . Ama sen beni istemedin. Hatırlamıyor musun? "
Baekhyunun  titrek sesi hala tek tük müşteriye ev sahipliği yapan restoranda yankılandığında Chanyeol kalbi boğazında ondan gözlerini ayıramıyordu.






Baekhyun için ne kadar zor olduğunu biliyordu. Xian'nın onu odadan kovduğu vakit hastanenin çatısından onu indirdiğini hatırlıyordu. Bu görüşmeden sonra yine öyle bir şeye kalkışırsa diye ödü kopuyordu,bu sefer zamanında yetişememekten ödü kopuyordu.



Ya Sonra ... [Chanbaek]Where stories live. Discover now