Bölüm9:Benim için okşar mısın saçının her telini ?

4.1K 328 83
                                    


Bölüm9:Benim için okşar mısın saçının her telini ?

▓▓▓▓▓

"Girebilirsiniz "

Chanyeol heyecandan yerinde duramıyordu. Gerçek anlamda duramıyordu. Bebeklerini en son ameliyathaneden çıktığında görmüştü.

Ve bu onların ilk gerçek karşılaşmasıydı.

Bakışlarını Baekhyuna çevirdiğinde onunda aslında heyecanlı olduğunu anlayabiliyordu.

Baekhyun heyecanlı olduğunda,ellerini bacaklarının arasına koyar,sol ayağını sallar dururdu.Şimdi ikisinide birlikte yapıyordu ve bu Chanyeolün şuan dünyanın en mutlu insanı olmasına yeterde artardı.



"Meleğim iyi misin?"diye gülerek sorduğunda Baekhyun kaşlarını çatarak ona kıçını dönmüştü.

"Git orada gör Chanyeol, buraya getirme."diye konuşmaya başladığında Chanyeol yatağın boş kısmına sıkışmaya çalışarak kollarına çekti.

"Heyecanlı olduğunu görebilecek kadar seni tanıyorum bebeğim. Ve yüzünü asma artık varlığım."Diye yumuşak yanaklarına bir öpücük kondurduğunda kapı açılmış Ji Won ile hemire içeriye girmişti.

Chanyeol eli ayağına dolaşmış bir şekilde ayağa kalktığında Baekhyun dikişleri olmasına ve şuan acımasına rağmen yatakta daha da küçülmüştü.



"Hyung bu minicik, benim kucağımda görünmüyorsa senin kucağında hiç görünmez. "diye gülerken hemşire küçük mavi tulum içindeki bebeği kucağına alarak ayaktaki babasına uzatmıştı.

Chanyeol kollarına verilen ,onun için dünyanın ilk mucizesi ve ilk harikası olan varlığın kokusu burnuna dolduğunda gözlerinin dolmasına engel olamamıştı.

"O-çok güzel "diye ağzından çıkan tek cümle tarifsiz hisselerini ifade edemesede Baekhyunun dikkatini çekmek için yeterliydi.




"Yarım saat sonra süt annesine götürmek için geri geleceğim. "Dedikten sonra hemşire odadan çıktığında Ji Won da dışarı çıkmıştı.

Chanyeol ellerinde güzel,küçük oğluyla az önce kalktığı yere otururken Baekhyun refleksle geri çekilmişti.

Uzun olan Baekhyunun onlara bakmadığını görünce küçük olanı tam ön kısmındaki boşluğa bırakarak sevgili eşine döndü.


"Hadi ama varlığım,o burada. Ona bakmayacak mısın? 9 ay boyunca içinde büyüttün. Hiç mi merak etmiyorsun? Ellerini tuttuğunda nasıl hissedeceğini,gözlerinin ne renk olduğunu ha?"Diye başını boynuna gömüp usulca konuşurken odada yankılanan ağlama sesiyle Baekhyunun bakışları hemen öndeki otuz santim bile olmayan küçük varlığı bulmuştu.

Kalbi,küçük olanın kollarını hareket ettirip ağzını şapırdattıkça daha hızlı atarken Chanyeol sadece hayranlık dolu bakışları ikisi arasında gidip geliyordu.



İnancı vardı. Baekhyunun sevgi dolu, temiz kalbi onu kabul edecek, her anneden ve babadan daha korumacı olacaktı.Bunu biliyordu ama zaman alacağınıda biliyordu.






"Onu kucağına vermemi ister misin? "Diye Chanyeol aşırı bir tepkiyle karşılaşmamak için usulca sorduğunda Baekhyun gülümsemeye yakın ifadesi birden yok olmuştu.




"Hayır. "Diye keskin bir ifadeyle söyleyip camdan görünen gökyüzüne bakışlarını diktiğinde Chanyeol konuyu değiştirmeye karar vermişti.





Ya Sonra ... [Chanbaek]Where stories live. Discover now