Hoofdstuk 5

2.9K 133 21
                                    

"Hey, kom je mee ontbijten?" Riep Jane vanachter de deur en ik vroeg me af hoelang ze daar al stond.

"Ja.. Ik wacht alleen nog even op Sarah." Zei ik kort en draaide me om.

"Ik ben hier!" Riep Sarah en legde haar spullen neer. Ze greep me bij mijn arm en trok me mee naar beneden. Net voor ze me de trap af sleurde reageerde ik en ging ik naast haar lopen.

"Ik kan zelf ook stappen." Zei ik al lachend en ze lachte terug.

Als we beneden in het hotel aankwamen, zagen we enorm veel meisjes voor het hotel staan. Misschien zou hier een beroemd persoon logeren? Dat zou wel cool zijn! Misschien kan ik hen nog ontmoeten! 

"Oh my god!" Zei Sarah en keek naar me. Ik wist niet wat te zeggen, ik had geen idee waar ze het over had.

"Waarom staat iedereen foto's te nemen?" Vroeg Melanie die achter me stond en toen had ik het pas door. Misschien zijn ze hier omdat het meisje het op Twitter had gezet... Misschien denken ze dat ik weet waar de jongens zijn? Oh god...

Sarah keek me bezorgd aan en probeerde me te dekken door naast me te lopen. Ik krijg vele vreemde blikken op me gericht, maar die negeerde ik gewoon en liep verder. Als we een tafel hadden gevonden, ging ik direct zitten. Ik wilde niet dat mensen me nog langer zouden aanstaren. 

"Dankje.." Zei ik tegen Sarah en keek direct naar het lege bord voor me. Ik wist niet wat ik moest denken of wat ik moest zeggen, dus zweeg ik.

"Wat was dat allemaal?" Vroeg Sharon geschrokken en ik zweeg. Ik had geen zin om alles uit te leggen, want niemand weet over mijn vriendschap met de jongens, eigenlijk meer bepaald met Calum... Sarah kent me echt veel te goed, want ze had meteen opgemerkt dat ik me ongemakkelijk voelde.

"Ik ga even naar het toilet.." Zei ik plots en onverwachts en ging snel naar de toiletten.

Ik hield even diep in en uit, om op adem te komen. 

Hier was ik allemaal bang voor... Die crazy fans.. Het is eigenlijk wel grappig, want ooit was ik ook een van hen... Wat als ze denken dat... Nee dat is stom... Maar die fans geloven alles wat online staat natuurlijk... Wat als ze denken dat Calum en ik iets hebben? Iets zoals in een koppel? Ach ja, ik weet dat het niet zo is en dat is goed genoeg voor mij. Ik deed de kraan open en wachtte tot het water er rustig uitstroomde. Ik deed wat water in mijn handen en gooide het in mijn gezicht voor afkoeling. 

Ik kijk op en schrik plotseling als ik aan iets dacht. Ik zag de Tweet voor me in mijn gedachte. 'Tot snel...' stond er in. Misschien denken de fans dat ze hier in Parijs zijn? Zou dat kunnen? Nee toch?

"Dit had ik nodig.." Fluisterde ik tegen mezelf als ik het koude water nog op mijn gezicht woelde.  Ik weet het, het klinkt een beetje raar als iemand tegen zichzelf praat, maar zo ben ik nu eenmaal. 

Ik weet niet hoe Sarah van plan is om het de anderen te vertellen, maar we zullen wel zien... Ergens hoop ik dat ze het op deze tijd een beetje beknopt heeft kunnen vertellen aan de anderen, zo hoef ik het niet meer te doen.

Ik nam een paar doekjes en droogde mijn gezicht ermee af. Nadien keek ik nog even in de spiegel en ging dan terug naar onze tafel. Ik zag echt helemaal rood van schaamte... Waarom? Geen idee...

"Gaat het?" Vroeg Jane bezorgd en ik knikte meteen. Dat is lief van haar.

"Ja.." Zei ik stil en ging terug zitten.

Het was even stil en ik keek vragend naar Sarah. Ze knikte gewoon en ging verder op haar gsm. Typisch! Maar heeft ze het nu verteld of niet?

Dan kreeg ik een sms. Ik haalde mijn gsm boven en keek naar het bericht.

Trip To Paris {L.H.} ✔️Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ