*7*

13.4K 401 47
                                    

     Kolumun dürtülmesiyle uyandım pardon yanlış oldu deşilmesiyle yavaşça gözümü açtım. Karşımda Ege vardı ona ne var der gibi kafamı salladım. 

'evime geldik içeriye geliyor musun?'dedi evi cidden çok güzeldi.

'annenler içeride mi?' dedim şimdi ailesi evdeyse girmek olmaz ne diye tanıtacak beni anne bak bu çalışanım.

'evet içerideler ben geldiğim için geldiler' dedi kafamı olumsuz anlamda salladım.

'sen git ben otele giderim' dedim bana salak bakışları atmaya başladı

'salak mısın yoksa salağamı yatıyorsun' dedi bu replik bana bir yerden tanıdık geliyor ama neyse onun omzuna yatıp omzundan ona baktım.

'evet salağa yatıyorum' dedim bana ciddimisin dedi.

'espiri seviyeni öğrenmiş oldum hadi gel annemler bekliyor' dedi kolumdan tutup çekiştirdi eve öyle girince herkes şaşırdı len içeride parti varmış Ege kolumu bırakmadı bir kız ortaya çıkıp.

'aşkım yanında ki kim' dedi ben elimi ateşe değmiş gibi çekerken Ege bana ateş saçan gözlerle baktı ne oğlum milletin sevgilisini çalamam.

'ben senin sevgilin değilim işte benim sevgilim' dedi ve beni öne attı. Annesi gülerken kız bozulmuştu karşımda 90-60-90 kız varken beni öne atıyor. Aman ben ezikmiyim ben de 90-60-90 kızım len diyip gaza gelip Egeye dönüp elini tuttum.

'o benim sevgilim' dedim kız ağlayıp çıktı ama bu sefer Ege eli ateşteymiş gibi çekti ben umursamadım kız gittikten sonra yaptı yani havam hala yerinde parti devam ediyordu. 

Egenin annesi Sertap hanım ve babası Murat Bey buraya doğru gelince kafamla Egeye işaret verdim o tarafa doğru baktı beni itip lavaboya git dedi. Ben nereden bileyim lavabo nerede yukarı çıktım yukarıda bir abla gördüm ona sorup lavaboya gittim. 

 Aşağıya inmeden merdivenden Egeye baktım ona işaret verdim beni görünce çaktırmadan bana doğru yürüdü.

'ben gidiyorum seni zor duruma düşürdüm özür dilerim' dedim Ege bana şaşkınca bakıp 

'ne diyorsun beni kurtardın sen olmasan onunla evlenicektim' dedi ve bana sarıldı vay anasını ben bunu sinirli sanardım.

Otele gelince Ege bana her şeyi anlattı meğer annesi ilk istemiş ama sonra kızdan kurtulamamışlar. Ben bir hafta otelde kalacağım sonra bir ev bulup oraya geçeceğim. Yrın ilk defa Egenin şirketine gideceğim daha önce çoğu işi yaptım ama hiç şirkette çalışmadım. Akşam olmuştu yorgundum birde yarın erken uyanacağım için uyudum.

                                                  +SABAH+

 Sabah alarmın o mütişikli! sesiyle uyandım kalkıp acele ederek bir duş aldım. Sonra üzerimi giyindim.

 Sonra üzerimi giyindim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Benim MafyamWhere stories live. Discover now