*17*

8.6K 283 32
                                    

                  Uçaktan indim bavulumu almaya gittim bavulumu da alınca çıkışa yürüdüm tam taksi çağıracaken başımda keskin bir acı hissettim sonra gözüm karardı....

 Gözümü açar açmaz biri bana tokat attı gözlerimi kırpıştırıp kim olduğuna bakmaya çalıştım ama çok fazla beyaz ışık vardı açamıyordum ve bu beni deli ediyordu bağırıp.

'kapat len şu siktiğim ışığı' dedim gülme sesi geldi sonra ışık azaldı gözlerimi kapatıp açtım karşımda yakışıklı bir çocuk gördüm arkası dönük adama bağırıp.

'abi kız uyandı' dedi arkası dönük adam bana dönünce tanıdık geliyordu ama hatırlamıyordum bana iki adım atıp yaklaştı sonra sert bir tane tokat attı kafam yana düştü çenemden tutup kendine çevirdi.

'beni tanıyor musun?' dedi evet tanıdık geliyordu ama çıkaramadım.

'tanımıyorum' dedim tıslar gibi bana eğilip bir tokat daha attı.

'yalan söyleme' dedi salak cidden salak.

'beni niye kaçırdın' dedim çenemi düzeltirken.

'ortağımı öldürdüğün için olabilir mi?' şöyle bir süzdüm sonra kendime baktım.

'ben mi öldürmüşüm?' dedim evet hatırlıyorum adı Hakan Korkmazdı ve uyuşturucu satıcılığı yapıyordu ve ben onun boğazını kesmiştim bir nevi salağa yatıyordum vay amk buraya gelmesem beni bulamazlardı.

'elimde kanıtlar var'

'ben öldürmedim dedim'

 Arkasını dönüp dizüstü bilgisayarı getirdi lanet olsun kamera kayıtları her gittiğim yerde silerdim ama bu gizli kamera açıp izletti gülüşüme kadar çekmişler len.

'vala o kıza hiç benzemiyorum 'diyip kendime baktım o bana bakıp.

'evet o zaman daha seksiymişsin' dedi ve bana yaklaştı ben de ona yaklaştım dibime kadar girince güldü yüzüne tükürünce sinirlenip karnıma yımruk attı sandalyeden düşünce güldüm ona bakıp 

'ne sandın benim kolay bir sürtük olduğumu mu?'dedim ve kahkaha attım.sonra beni düzelti abi diyen çocuk suratımı duvara çevirip onun  yüzüne bakmadım kapıyı sertçe kapatıp çıktı abi diyen çocuk elimi kolumu çözdü ama beni başka bir odaya sokup.

'onun tersine gitme böylelikle buradan çıkabilirsin' tam çıkıyordu adını sordum adı Hasandı gerçekten abisiydi aralarında 4 yaş vardı şöyle ben 20 yaşındayım Hasan 18 diğeri ise 22 vay canına ben daha büyük sanıyordum kapı açıldı o girdi odaya.

'adın ne?'

'Kağan' dedi soğukça ben yatağa oturup ona baktım konuşmadı kafamı salladım konuşsun diye ama bir  şey söylemedi.

'eeeee ne istiyorsun'

'senin adın ne?'

'Buse güzel değil mi?' diyip sırıttım onun da dudakları kıvrıldı.

'beni öldürmek mi istiyorsun?'

'bunu istesem yapardım'

'eee şu seni istiyorum saçmalığına girmeyeceksin değil mi?'

'evet o saçmalığa gireceğim hazırlan haftaya evleniyoruz' dedi ve sırıttı ona bakıp güldüm.

'çok güzel şakaydı beğendim bu espiri tutar' dedim ve onu alkışladım yüzüne bakınca ciddiydi ayağa kalktım.

'saçmalama ben seninle evlenmem öldür vur bana ama seninle evlenmem' dedim ve kapıya koştum iki adımda beni tutup duvara fırlattı ben duvara çarpıp yere düştüm bana doğru eğilip 

'sana en büyük ceza bu olur ' dedi çıktı cezamı bana dokunmadığı sürece ceza olmaz ben de bunu umursamam odadan çıkmak için kapı kolunu indirdim aklımda bir kaç plan vardı.Aşağıya  indiğimde ama sonra planları iptal edip kaçmak için planlar kurdum aşağıda kimse yoktu arkaya baktığımda iki koruma vardı silahımı koltuğun köşesinden alıp belime koydum arka bahçede iki koruma vardı kapının önünde olanın kafasına silahımla vurup bayıltım sonra kapıyı açıp koşmaya başladım bu kadar kolaymıydı be çok kolay oldu be şimdi ilk önce telefon bulmalıyım sonra vazgeçtim cebime baktığımda bilet parası yoktu ama dövüşerek kazanabilirdim ilk bir dükkana girip üstümü değiştim dükkandan tam çıkacakken  etrafımı tahminen on kişi sardı arkadan Kağan gelip saçımdan tutup sürüklemeye başladı etrafta kimse yoktu yardım da isteyemiyordum.

Arabaya gelince kapıyı açıp beni içeriye attı sonra adamlara bir şey söyledi onlardan kafalarını salladı.İçeriye girip üzerime eğilmeye başladı kafasını tutup itekledim ama pek fazla etkilenmedi koltuğa oturup bana döndü.

'söylesene bu kadar kolay mı sandın' dedi  gülüp kafamı salladım beni belimden tutup kucağına oturttu onu itekleyip yana kayacakken belimi tutup geri çekti.

'bıraksana sapık mısın?'

'sapık mı? karım kucağımda oturamaz mı?'

'ben senin karın değilim piç kurusu indir beni'

'beni sinirlendirme aksi takdirde sonun iyi olmaz'

'olmasın bunu takan mı var öldür hadi zaten yaşayan bir ölüyüm'

Kafasını kafama yaslayıp gözlerime baktı.

'hiç bir şey hatırlamıyorsun değil mi?' dedi ve beni tam indirecekken onu tutum.

'bu da ne demek?'

'eğer kaçmaya çalışmasan sana her şeyi anlatırım' biraz durdum acaba tanıyormuyum önemli bir şey mi? gitmesem onunla evleneceğim aman umrumda değil merakım daha ağır bastı hem bundan sonra da kaçabilirim.

'tamam kaçmayacağım' bana ciddi misin? bakışları attınca kafamı salladım.

'sana inanıyorum kaçmayacaksın ama tadbiri elden bırakmamalıyım' dedi camı tıklatı şoför arabay binip sürmeye başladı benim aklımda şu vardı acaba biz bir şey yaşadık mı? onu daha önce tanıyor muyum? uykum gelince yumuşak yer aradım ama bulamadım kafamı onun omzuna koydum şöyle bir şey ben öyle ayy onun omzuna kafamı koyamam falan demem rahatsa her şeyi yaparım.

Uyandığımda bir odadaydım karşı koltukta onu gördüm nedensizce onu kötülemek istemiyordum yanına yaklaştım acaba uyuyormu ışık birden yanına lanet olsun dedim beyaz ışıktı başıma ağrı girince onun kolunu sıktım o direk ayağa kalkıp bana baktı ben başımı tutup.

'ışığı söndür' dedim Kağan hemen koşup ışığı söndürdü bana doğru geldi bir az bekledim ağrısı azalınca ona açıklama yaptım.

'seni uyandırmaya gelirken ışığı açtım ama beyaz ışık olunca gözümü aldı kolun için üzgünüm' dedim ve tırmaladığım koluna baktım kan geliyordu komidinde olan peçeteyi alıp koluna koydum bana şaşkınlıkla bakıp.

'benim kim olduğumu hatırladın mı?'

'inan ki hatırlamadım anlat artık sıkıldım'

'anlatacağım ama şimdi değil uykum var' dedi ve yatağa uzandı ben hala onun kim olduğunu düşünürken o kolumdan tutup beni çekti belimden sarılırken kulağıma

'sakın bozma uzun zamandır bunu bekliyorum' dedi ve saçımı kokladı yeni kesinlikle bu işte bir iş var.

         Hikayenin devamında ne olmasını istersiniz ve istediğiniz karakterler var mı? eğer varsa bana mesaj olarak attın.

'Lütfen yorumlarınızı eksik etmeyin çünkü her yorum benim için önemli'

Benim MafyamHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin