*8*

12.8K 390 26
                                    

   'Gel benim evimde yaşa hem sabah otelden oraya gelmek zor olur' dedi mantıkken doğruydu ama onunla aynı ev nasıl olur bilmem eminim ki 7-24 eve kız atıyordur.

'bir şartla' dedim düşündüm bence doğru kafasını tamam anlamında salladı.

'ben bir kızım eve kız atmak yok' diyip gözlerimi kıstım.

'tamam zaten evime ilk giren kız sen olacaksın eve kız atmam' dedi ve kafasını olumsuz anlamda salladı sonra aklıma bavulum geldi ona döndüm tam soracakken o cevap verdi.

'bavulunu getirecekler merak etme' dedi kafamı salladım yine ona döndüm sakalları hafiften çıkmıştı tam oynamalık aklımdaki düşünceyi bırakıp.

'çok var mı?' dedim kafasını olumlu anlamda salladı ben de arabanın sarsıntısıyla uyudum.

Uyandığımda koltukta uzanıyordum ah insan bir oda verir değil mi belim hepsi tutulmuş karşıya baktığımda oda orada uyuyordu gidip uyku sersemliği ile onu dürtüm.

'Ege kalk hadi' dedim duymadı sonra aklıma sinsi bir fikir geldi.

'Ege kalk bebek geliyor' diyip bağırdım Ege koltuktan yere düşüp kalktı sonra bana bakıp

'çantan nerde? araba nerede?' dedi iki adım attı sonra durdu ben de kahkaha attım. Bana dönüp ölümcül bakışlar attı sonra beni omzuna aldı ben onun omzuna vururken o ses çıkarmadan bağçedeki havuza beni attı oğlum malmısın gece saat 3 dondum sonra boğulma takliti yaptım suda biraz bekledim Ege gelip beni çıkardı tam beni öpecekken ağzımdaki suyu suratına boşalttım. 

Gülmemek için dudağımı dişledim.

'ben üşüdüm hadi içeriye girelim' dedim masumca kafasını sallayıp elini uzattıp beni kaldırdı. üzerimi değiştirdim sonra onun verdiği odaya girdim ve uyudum.

  Sabah uyandığımda geç kalmıştım hemen üzerimi değiştirip aşağıya indim tabi merdivenden yuvarlanma riskini atlatıktan sonra direk mutfağa daldım. Benim içeriye dalmamla Ege yediği lokma boğazında kaldı.Sonra düzelince üstümü gösterdi. Üstüme bakınca yarım tişört ve kısa bir şort giymiştim yani yarı çıplaktım. 

'şey ..... ben geç kalınca ne giydiğimi fark etmedim' dedim kafasını başka tarafa çevirip bana döndü cık cık yapıp geri aynı yere baktı.

'git değiştir üzerini' diye bağırdı bak gene başladı.

'tamam' diyip resmen maratona koştum.

  Şirkette girince Ege hala bana cık cık yapıyordu ben de bıktığım için ofluyordum.

Bugün iki toplantı vardı bir de iş yemeği vardı. Bunları Egeye söyleyip odadan çıktım kendi odama girdim. İki dakika sonra benim odamın kapısı çaldı ve içeriye bir kız geldi.

'şey ben Sude seninle tanışmak istiyorum' dedi ve şirince güldü kafamı salladım.

'Ben Buse otur istersen' dedim oturdu.

'şey Ege beyle çalışmak güzel olmalı' dedi güldüm.

'evet güzel sen hangi alandasın' edim bana baktı.

'tasarım pek kimseyle konuşmam ben seni görünce konuşmak istedim' dedi Egeye bakınca bana gel işareti yapıyordu. Sudeye dönüp.

'sonra konuşuruz işim çıktı' dedim ve birlikte odadan çıktık ben Egenin odasına girdim.

'evet efendim' dedim kağıtan başını kaldırıp bana baktı.

'başım ağrıyor toplantıları iptal et yemeğe gidelim' dedi baktım yüzünü ekşitmişti ve cidden başı ağrıyordu.

Benim MafyamWhere stories live. Discover now