*27*

6.8K 217 8
                                    

Kolundan vurulan Kağanı gördüm hemen karşıda silah tutan adama ateş ettim arkamı döndüğümde Kağan'nın kafasına silah dayamış olan adama baktım Kağan bana göz kırpınca adamın dizine ateş ettim adam acıdan eğilirken Kağan dizini adamın karnına geçirip silahı aldı sonra birini aradı on dakika sonra bir araba geldi arabadan 4 kişi indi Kağan gelip bana sarıldı koluna baktığımda kanamsı hızlanmıştı.

'hastaneye gidelim'

'gerek yok'

'neden hadi kolundan çok kan geliyor'

'hastaneye gitmiyoruz sus artık'

'ne?'

'benim işim var adamlar seni bırakırlar' dedikten sonra kolundaki bez parçasını yere atıp yürümeye başladı ne olmuştu böyle onun arkasından bakarken ne ara ağlamaya başladım bilmiyorum hıçkırığımı duyunca durdu ama dönüp bakmadı ben neden ağlıyorum ne zaman erkeklere önem verir oldum arkadan koruma.

'yenge nereye gidiyoruz'

'anahtarları ver ben giderim' dedim bağırarak çocuk bir iki adım geri gidip anahtarı uzattı.

Arabaya binip sürmeye başladım herhangi bir bara girip oturdum şuan ne düşünüyorum onu bile bilmiyorum sadece on dakika yanından ayrıldım bambaşka biri oldu şuan sanki değişik hissediyorum eski duygular gibi değil.

Koluma biri dokununca oraya döndüm yine mi sen yaa her yerden çıkıyorsun.

'kayaaa'

'Buse burda ne yapıyorsun' elimdeki bardağı gösterip.

'ne yapıyorum acaba ' dedim bana gülüp yanıma oturdu neden yanıma oturdun yaa.

'senin ki nerede' dedi imayla bana bakıp.

'işi var' dedim ve kestirip attım.

'yani senin buraya gelmene izin veriyor'

'evet yaa seninki nerede'

'benimki mi?' dedi yarım ağız gülerek.

'o kız tek gecelikti'

'anladım benim işim var kendine iyi bak'

'istersen ben bırakayım'

'gerek yok'

'görüşürüz'

'görüşürüz' dedim ve oradan uzaklaştım sokağa çıkıp yürümeye başladım bir anda aklıma Ege geldi ve tabi ki bebek yaa allahım geri dönüp arabaya bindim ve Egelere sürdüm arabadan inip eve doğru koşarak girip kapıyı çaldım Ege kapıyı açıp beni görünce suratı değişti sonra gülüp.

'buse ' dedi

'ege' dedim çekip sarıldım içeriye girince içeride kafasını eymiş bir adet Kağan beklemiyordum aslı ve bebek ortada yoktu Kağan kafasını kaldırdı beni gördü gözleri kan çanağına dönmüştü yanına gidip sarıldım beni itince şaşkınlıkla ona baktım sonra egeye baktım o da şaşkındı.

'kağan?'

'git burdan'

'ne demek git buradan'

'sen gitmesen ben giderim' dedi ve ayağa kalktı kolunu tuttum kolunu sertçe çekip hızlıca yürümeye başladı ege bana doğru yürüyüp sarılacakken Kağana yetişip bir daha tuttum kolunu.

Benim MafyamWhere stories live. Discover now