*11*

8.8K 279 11
                                    


Kaya..

'beni niye takip ediyorsun len' dedim o kafasıyla işaret verdi arkadan iki adam gelip beni tuttular biri ağzıma bir bez tuttu en son beni arabaya koyduklarını hatırlıyorum.

Uyandığımda boş karanlık kocaman bir odadaydım önce etrafıma baktım bomboştu kafam yerine gelince bağırmaya başladım.

'len piç kurusu çıkar beni buradan' dedim bir kaç hışırtı oldu.

'demek uyandın' dedi ödüm patladı odadasın niye cevap vermiyon salak.

'ne istiyorsun?' dedim onu bulmaya çalıştım ama gözükmüyordu yine bir kaç ses geldi sonra bir anda beyaz ışık yandı beyaz ışık hep gözümü acıtığı için kafamı eğip gözlerimi kapattım.

'seni istiyorum' dedi kafam hala eğikti.

'derken?' dedim önüme gelip durdu bende kafamı kaldırdım ama gözüm yine acıdı.

'ne anlarsan' dedi

'yaklaş' dedim suratını bana yaklaştırdı ben de dudağına baktım tam beni öpecekken yüzüne tükürdüm.

'ne sandın beni sürtük falan mı?' dedim ilk önce suratını silip sinirle beni süzdü.

'evet öyle sandım' dedi tam bir daha tükürecekken bana tokat attı tokatın etkisiyle yere düştüm.

'seni alacaklar odan yukarıda gösteririler' dedi ve beni kaldırdı dudağım patlamıştı içeriye bir kız girdi Kaya dışarı çıktı kız gelip benim iplerimi çözdü kolumu tuttu ilk kolumdaki eline baktım sonra hışımla kolumu çekip.

'ben yürürüm yolu göster' dedim kız kafasını salladı kapıdan çıkınca arkamdan iki adam geldi sanki mahkumum ben mallara bak odaya gelince kız bana dönüp

'ben sevda buraya çok alışma sürtük bu arada Kaya benim ona yaklaşayım deme' dedi tam konuşacakken çıkıp gitti ben ona sonra gösteririm sürtük kimmiş ah kimi kandırıyorum elim kolum bağlı bir piç kurusu beni kaçırdı.

Kapı açıldı ve içeriye bir adam girdi adam dediysem benden bir kaç yaş büyük.

'bunlar kıyafet abi giyip aşağıya gelsin dedi' konuştuktan sonra çıkıp gitti ben de banyo sandığım yere doğru yürüdüm evet banyo duş alıp çıktım sonra kıyafetlerimi giyip kapıyı açtım kapıda iki tane hayvan gibi adam vardı çıkıp aşağıya doğru yürüdüm iki adama ters ters bakıp masaya oturdum o kız bana alayla gülerken Kaya karşıya bakıyordu sonra eliyle başlayın dedi sofraya baktığımda aç olmadığımı fark ettim ya da zehirlidir diye yemedim.

'yemeğini ye' dedi ona salak bakışlarımı attıp.

'yemiyorum'

'neden?'

'canım istemiyor'

dedim sonra Sevda denilen kızın dediği aklıma.

'sana bir şey söyleyeceğim' dedim bana kafasını kaldırıp baktı.

'şu' diyip o kızı gösterdim. ' odama gelip Kaya benim buraya çok alışma sürtük' dedi sonra devam ettim.

'onu dövmek istiyorum' dedim ve güldüm o ilk şaşırdı sonra bana bağrdı.

'sus len' sonra o kıza döndü
'sevda yukarı odama çık' dedi bende tek kalınca iştahım açıldı vala yukardan kırılma sesleri geliyordu.

Yemek yiyip ve yukarı odama çıktım tabi o iki adam ile birlikte odama girdikten beş dakika sonra Sevda gelip odama çığlık atıp kendine vurmaya başladı sonra yere çöktü mal gibi bakarken odaya Kaya girdi bir bana sonra ona baktı gelip benim saçımı tuttu o kız Kayaya bağırdı.

'gördünmü kuzen haklı olduğumu söyledim' dedi Kaya saçımda tutup duvara fırlattı yere düştüm gelip karnıma tekme attı tam çıkacakken ağzımdaki kanı tükürüp.

'kadına el kaldırmak tam bir adamsın' dedim sonra cenin pozisyonu aldım başıma gelip oturdu.

'sana gerçekleri söyleyeceğim babanın bana borcu vardı ve baban para karşılığında seni bana sattı' dedi kafamı kaldırıp ona baktım.

Odadan çıkınca gözümden bir yaş geldi ağrıdandı ama kalbime giren bir ağrıdan dolayı ağlıyordum o piç öz babam beni satmıştı. Gözüm yavaş yavaş kapanıyordu ve açmak için hiç uğraşmadım galiba şuan ölebilirim yediğim bir tekme daha....

Uyandığımda hala aynı yerdeydim tam doğrulacakken içeriye 16-17 yaşlarında bir çocuk girip yanıma koştu beni tutacakken elimi kaldırıp onu durdurdum ve ayağa kalktım.

'kimsin?' dedim ona bakarken o sorumu takmayıp.

'sen iyi misin bir şey ister misin?' kafamı olumsuz anlamda salladım.

'bana kim olduğunu söyle'dedim

'ben Kayanın kuzeniyim' dedim bir tane daha kuzen çıktı valaha.

'çık odadan' dedim kafasını salladı.

'Kaya abi seni çağrıyor' dedi

'uyuduğumu söyle' dedim tamam dedi ve odadan çıktı banyoya girip elimi yüzümü yıkadım saçımı toplayıp üstümü düzelttim sonra yatağa girip uyumaya çalıştım sonra kapı açıldı gözümü açmak istemiyordum ve gözüme sanki ışık geliyordu.

'uyumadığını biliyorum' dedi kafamı yastığa gömüp yastıklarla kulaklarımı kapattım bana söylediği sözler aklıma geldi ağlamak istemiyordum ama ağlamaya başladım sonra biraz durdum.

'üzgünüm sinirliydim' dedi ona bakmak istemiyordum bakarsam söylediği sözler aklıma gelirdi.

'hadi gel aşağıya biraz yemek ye' dedi yatakta dikleşip kafamı eğip gözümü silip kalktım ona bakmadan banyoya girip kapıyı kitledim ne yani herşeyi unutup onunla yemek mi yemeliyim salakmıyım ben dedim ve klozete oturdum.

Bir kaç dakika sonra kapı çaldı.

'aç şu kapıyı' dedi biraz bekleyip kapıyı açtım.

aşağıya inip yemek yedi açtım sonra yukarıya çıkacakken kapı çaldı benim önümde Kaya ile birlikte kapıyı açtı ve gelenlere baktım bunlar kimdi acaba.....

'Lütfen yorumlarınızı eksik etmeyin çünkü her yorum benim için önemli'

Benim MafyamWhere stories live. Discover now