*19*

8K 268 20
                                    

  Sabah güneşin yüzüme tecavüz etmesiyle uyandım kim bu perdeyi açtı amk belime sarılan ellere baktım sonra geri uzandım sonra belime sarın eller mi? arkama baktım Kağan bana sarılmıştım onu tekmeleyip yataktan düşmesini sağladım şaşkınlıkla kalkıp etrafa baktı sonra gözleri ben de takılı kaldı sinirle ayağa kalkıp üzerini düzeltti sonra mal bu kız dedi ve odadan çıktı sensin mal gerizekalı zaten üzerimde bir ağırlık var sabaha kadar bir ayının altında kalırsam böyle olur valla belim tutulmuş.

  Yataktan çıkıp banyoya girdim işlerimi halettim sonra banyodan çıkıp üzerimi giyindim (medya) kendimi rahat hissediyorum kapıya doğru yöneldim kapı kolunu indirdim ama açılmadı bir daha denedim açılmadı bir kaç defa daha tekrar ettim sonra kilitli olduğu yeni aklıma geldi kapıya topuklularımla tekme atıp 

'Kağan beni buradan çıkarır mısın?' dedim nazikçe kapının arkasında kıs kıs gülüyordu.

'hayır' lanet olsun dedim

'kağan neden beni çıkarmıyorsun? dün anlaşmıştık hani'

'evet ama kaçmayacağın ne belli'

'söz sen anlatana kadar kaçmayacağım ama eğer beni burada tutarsan ilk fırsata kaçarım'

'yemin et'

'yemin ederim gerizekalı aç şu kapıyı' biraz durduktan sonra kapıdan bir kaç ses geldi ve kapıyı açtı gülüşünü görmemiştim şimdi yine suratsız siyah takım elbisesi giymiş ve off o kaslar ne len.

'hadi aşağıya kahvaltı yap' dedi soğuk bir sesle çokta tın dedim ve onun önünden yürüdüm aşağıya inince sofra hazırdı ve ben de kurt gibi açtım direk oturup yemeğe başladım o ayakta dikiliyordu ona 'ne var' der gibi kafamı salladım.

'ben iki gün yokum sakın ama sakın kaçma korumaları iki katına çıkardım iki gün evi bu halde bulmak istiyorum anlıyorsun değil mi?'

'anlıyorum sen gidince ev bana mı kalacak'

'evet ve dediğim gibi eve bir şey yapma'

'tamam be evini yemem' dedim arkasını dönüp yürümeye başladı o sırada aklıma bana söyleyeceği şey geldi.

'bana beni tanıdığını ne zaman anlatacaksın'

'ne zaman istersem' dedi ve hızla çıkıp gitti bu işi sevmedim ama umrumda da değil bu evde kesin ev telefonu vardır kalkıp ev telefonu aramaya başladım uzun koridorda olan telefonu görmemle sevinip telefona koştum direk Canı aradım.

'alo'

'alo Can benim'

'nerdesin kız sen' dedi neşeli bir sesle ben de onun gibi

'nerde olayım orda burda hayırdır sesin pek bir neşeli'

'tabi kızım 2 ay sonra evleniyorum'

've bana haber vermiyorsun'

'kaçıp gittin nasıl haber verseydim'

'haklısın ama biliyorsun'

'biliyorum sesin iyi gibi geliyor'

'iyiyim kanka 1 aya yanındayım görüşürüz'

'görüşürüz'

dedi ve kapattı eee ben kim olduğunu sormadım aman sonra sorarım şimdi evin keyfini çıkarmalıyım ilk koltuklarda zıplayıp yastıkları patlatıp eğilip tüylere bakıp güldüm sonra.

'ya kağan üzgünüm ama boş duramam' dedim ve kahkaha attım sonra yukarı çıkıp aynı şeyi benim odama yaptım sonra onun odasına girdim ama elemedim eşyalarına sanki kırılacakmış gibi eleyip yerine baktım bu kokuda neydi çok güzel ben kadınların parfümünden çok erkeklerin parfümünü seviyordum zaten ama bu bam başkaydı kıyafet dolabını açıp baktım her şey gri ve siyahtı buna renk getirmek lazım dışarı çıkıp korumaya seslendim.

'hey sen evet sen' yanıma koşup

'buyrun efendim'

'şimdi bana gidip   renkli erkek kıyafetleri bulup getir tamam mı?'

'peki efendim siz nasıl isterseniz'

dedi ve koştu arabaya binip gaza bastı eve girip televizyon izledim kapı çalınca kapıya gidip poşetleri aldım.

Yukarıya çıkıp onun tüm kıyafetlerini çıkardım onun yerine pembe mavi ve turuncu gibi olan tişört ve pantolonları koydum sonra odayı eski haline getirip onun kıyafetlerini alıp benim odama koydum sonra aşağıya inip Supernaturalın özetini izlemeye başladım. 

          2 gün sonra

2 gün lanet iki gün aşağıdan gülme sesleri geliyordu iki gün boyunca salak salak hareketler yaptım en salak olanı ise gece hava serinken havuza atlamak şimdi burnum akıyor ve durmuyor üzerimi değiştirip aşağıya indim Kağan daha üzerini değiştirmemişti hala o gün ki takım elbisesi üzerindeydi  sinsice yaklaştım ulan kıza nasıl da gülüyor valla bana böyle gülse direk evlenirim onun omzuna dokundum kız ve o bana şaşkınca döndü.

'muhabbetiniz bol olsun' dedim ve hiç gülümseme gereği duymadan oturdum valla her yerim ağrıyor düşünün yani gülemiyorum o derece kız bana dönüp.

'muhabbetimizi bölmüş olmasaydın bol olurdu' dedi kağan ben gelince gülmeyi kesmişti ee amk bu kadar istemiyorsan beni niye burada tutuyorsun kıza cevap vermemiştim.

'siktirtme muhabbetine' dedim ağrıyan belimi tutarken kız ayağa kalkıp yanıma geldi.

'mal mısın? çekil şuradan yeminle hayatında yemediğin dayağı benden yersin'

'hadi ya sen mi döveceksin?' dedi ve beni süzdü bilmiyordu ki sinirlendiğim zaman her şeyi unutuğumu ayağa kalktım ve şuan hastalığım umrumda değil saçını tutup dizime geçirdim Kağan gelip beni tutup itekledi kız bana gülümserken Kağan kızın burnuna bir şey olmuş mu diye bakıyordu valla hiç şaşırmadım ayağa kalkıp burnumu çektim saçımı açıp mutfağa gittim kendime ıhlamur yapmadım kahve yaptım hasta olduğum zaman kahve içerdim bir nevi alışkanlık ama iyileştiriyor beni kahvemi bitirip yukarı çıktım biraz bekledikten sonra bir kükreme sesi duydum pardon anırma ya tamam tamam bu Kağan odama dalıp pembe tişörtü sallayıp bağırdı 

'bu ne len'

'ne bileyim ben ne olduğunu'

yanıma gelip saçımdan tutup odasına getirdi 

'sana ne dedim evime dokunma değil mi?'

'ee burası senin odan benim değil' dedim ve saçımı elinden kurtardım burnum aktığı için gözlerimden yaş geliyordu ama o galiba bunu yanlış anladı hemen yanıma gelip.

'çok mu acıdı?'

'ha?'

'saçını çok çektim değil mi?' beni önemsiyordu işte buna gülerim

'yoo gözlerim yaşardı bir doktor çağırsan hani hastayım sen sürtüklerle uğraşırken ben burada havale geçiriyorum' tek kaşını kaldırdı.

'çağırmıyorum geber'

'peki' dedim sonra gülme hissi geldi ama gülmedim bunları söylerken gayet ciddiydi omuz silkip odaya geri döndüm ateşim yoktu bilerek öyle söyledim bir an beni önemsiyor sandım bu düşüncelere gülerken kapı açıldı ben yatarken arkamda bir ağırlık hissetim saçımı koklayıp 

'yaptığın her şeyi gördüm ve bunu cezası ağır olacak' dedi kafasını saçıma gömüp 

'canımı çok yaktın ama ben senin canını yakamıyorum' işte şimdi sıçtım beni seven biri ya bu da benimle oyun oynarsa işte şimdi sıçtım...

'Lütfen yorumlarınızı eksik etmeyin çünkü her yorum benim için önemli'

Benim MafyamWhere stories live. Discover now