*13*

10.5K 329 33
                                    

         Bugün düğün günüydü Kayanın dediği gibi her şeyi haletmişti her şey hazırdı saat akşam 20.00 düğün bu yüzden kahvaltımı yapıp televizyon izlemeye başladım. Kaya yanıma gelip oturdu.

'kızlar seni çağrıyorlar' dedi ona baktım izin istemiyordum ona ciddimi diye baktım.

'gidiyorum o zaman ben' dedim kafasını salladı beni bırakacaklarını  söyledi ben de kafamı sallayıp elbisemi ve ayakkabımı aldım. 

  Hepimiz kuafördeyiz ve saçlarımızı yapıyoruz su cidden çok güzel bir kız çok makyaj sevmediğini söylediği için gelin makyajı yapmadılar o yüze ben de makyaj yapmam kardeş.

 Ben ilk eve uğrayıp Kaya bey ile düğüne gitmem lazımmış ben de tamam diyip elbisemi giymedim saçımı ve makyajımı yapıp kuaförden çıktım eve gelince kapıyı çaldım evde Kaya ve Mustafa vardı ve ikiside kıravatlarını bağlamaya çalışıyordu ilk Mustafayı çektim ve bağladım Kayaya doğru yürümeye başladım ama yanında olan çantayı alıp yukarı çıktım arkama dönünce Kaya mal gibi kalmıştım gülmemek için odama koştum sonra bir kahkaha pattlatım. Üzerimi değiştirip aşağıya indim.

                                                                           Kaya ve Buse kıyafetleri

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

                                                                           Kaya ve Buse kıyafetleri

 Elbisenin yırtmacından biraz rahatsız olsam da elbise çok güzeldi.Aşağıya indiğimde Kaya yaptığı ya da yapmaya çalıştığı kıravatan kafasını kaldırdı beni baştan yavaşça aşağıya doğru süzdü bakışları yırtmacımda durdu rahatsız olup yanına gidip kravatından tutup çektim.

'len ben bunu aldığımda yırtmaç yoktu' dedi ona güldüm bana bakıp 

'gülme ciddiyim o bacak ne lan' dedi krolaştı kıravatını bırakıp çantamı aldım salak sen kimsin hıh tabi bunu içimden söyleyip dışarı çıktık dışarıda Mustafa vardı şu erkek kuzeni ıslık çaldı.

'vay canına bu gece eşim sen olmalısın ama malasef sevgilim geliyor' dedi ve üzülmüş gibi yaptı ben de güldüm arkadan Sevda gelip Kayanın koluna girdi Kayaya baktım gayet normaldi bana bakıp.

'benim de eşim var' dedi ona şaşkınca baktım Mustafa kız arkadaşını almaya gitti ben de saf gibi tek kaldım ikisi öne binerken ben çocuk gibi arkaya bindim yırtmacı örtüp düzgünce oturdum. 

Sap gibi kaldım len resmen herkesin eşi var arabadan indim onlar arkadan geliyordu Kaya bana yetişip kolumu tuttu.

'kaçmak yok' dedi tıslar gibi kafamı sallayıp yürümeye devam ettim başlamasına sadece 10 dakika vardı.

 Şarkı çalmaya başladı (medyadaki) herkes alkışlayıp ıslık çaldı Ateş ve Su içeriye gelip dans etmeye başladılar ilk yalnız dans ettiler (medya) sonra herkes sahneye çıkmaya başladı.

Benim MafyamWhere stories live. Discover now