*36*

4.8K 165 36
                                    

Beni uyandırmaya çalışan Kağana inat uyanmıyordum güldüğünü biliyordum tam arkasını dönüp arabadan çıkacakken kolundan tutup kendime çekip öptüm burnumu sıkıp öptü sonra bana bakıp güldü.

'ne psikopat gibi gülüyorsun canım?'

'ama uyudun be kızım canım sıkılıyor hadi zaten şimdi yatta bineceğiz' dedi tek kaşımı kaldırıp 'yat?'  dedim. 

'evet yat hadi inelim' biraz yürüdükten sonra iskeleye vardık ona anlamsız bakışlar atarken o karşıdaki adamı görünce beni belimden tutup kendine çekti vücudum onun vücudu ile birleşirken umursamadan yükümü biraz daha ona verdim bir tane yattın önüne gelince şaşkınlıkla yatta baktım sonra Kağana döndüm ciddi olup olmadığına baktım vala gayet ciddiydi ama yat çok güzeldi.

'evet yat hadi inelim' biraz yürüdükten sonra iskeleye vardık ona anlamsız bakışlar atarken o karşıdaki adamı görünce beni belimden tutup kendine çekti vücudum onun vücudu ile birleşirken umursamadan yükümü biraz daha ona verdim bir tane yattın ön...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

O yatta çıkıp bana da destek olup yatta çıkmamı sağladı ben yürürken daha demin gördüğüm adam Kağana seslendi ben de yukarıya çıkmaya başladım yukarıya çıkınca resme aşık oldum arkamdan bir anda biri sarılınca ilk irkilsemde sonra Kağanın kokusu burnuma gelince ben de elinin üzerine elimi koydum ve gülümsedim.

Yat çalışırken Kağan ve ben etrafı incelemeye başladık hayatım çok düzenli olmuştu endişelenecek bir şey yok ölen insanlar yok akan kanlar yok sadece ben ve sevdiğim adam var ikimizde hayatlarımızı tam olarak bilmiyoruz benim çektiğim acının belki...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Yat çalışırken Kağan ve ben etrafı incelemeye başladık hayatım çok düzenli olmuştu endişelenecek bir şey yok ölen insanlar yok akan kanlar yok sadece ben ve sevdiğim adam var ikimizde hayatlarımızı tam olarak bilmiyoruz benim çektiğim acının belki on katı fazlasını çeken var halime şükür etmem gerekiyor galiba ama eski beni de özlüyorum sürekli uğraşacak bir şeyler buluyordum ama şimdi beynimde sadece gideceğimiz yer ve Kağanla yaşayacağımız o anlar Kağan boynumdan öpüp.

'ne düşünüyorsun daldın'

'bizi düşünüyorum galiba seninle mutluyum ve hayatımda yaptığım en doğru kararı verdiğimi düşünüyorum' elini enseme koyup kafamı kendine yaklaştırdı ben de onun gibi ona yaklaştım tam öpüşecekken garson sandığım kız Kağana seslendi.

'bölüyorum ama istediğiniz bir şey var mı diye sormaya gelmiştim efendim' Kağana bakarken Kağan bana bakıp tepkime güldü neden mi çünkü kız onu yiyecekmiş gibi bakıyordu ve ben kızın her an üzerine atlayacakmış gibi hazırda duruyordum Kağan belimden tutup beni ve kendisini koltuğa bıraktı kıza dönüp.

Benim MafyamWhere stories live. Discover now