*24*

7.6K 226 10
                                    

Sabah uyandiğımda ne kadar erken olduğunu fark ettim kahvaltı hazırlayıp Sametin uyanmasını bekledim o uyanınca şaşkınlıkla bana bakıp sarıldı.

'Höst ulan'

'Kız ne zamandır böyle güzel kahvaltı yapmadım'

'Bence bu yüzden evlenmelisin'

'Aynen kanka bana birini bul yarın nikah kıyarım hele böyle kahvaltı hazılayacaksa ve Yemek yapacaksa' dedi güldüm sadece birlikte kahvaltı yaptık.

'Ben ev bakacağım bildiğin apartman dairesi var mı?'

'Var yan site'de iki ev kiralık var'

'Birlikte gidelim mi?'

'Tamam evi kiralarız sonra birlikte çalışmaya gideriz'

'Olur'

Evi kiraladıktan sonra çalışıp birlikte bir kaç dövüş yaptık.

'İş var mı?'

'Hala yapıyor musun? Bıraktığını sanıyordum'

'Hayır bırakmadım şimdi iş ver bana'

'Bekle bir bakayım' dedi ve içeriye gitti gelirken elinde bir dosya vardı.

'Bu adam on kadını kaçırıp teker teker tecavüz edip öldürmüş zengin diye hapse girmemiş' dedi ve dosyayı önüme attı ona sinsice sırıttıp.

'Sence direk kafasına mı sıksam? Yoksa işkence mi yapsam?'

'İşkence'

'Aynı şeyi düsünmüşüz kanka hadi bana eyvallah'

'Dikkat et kendine bücür'

'Ben bücür falan değilim' dedim ve suratına bir yumruk attım.

'Vay canına hala formdayım' dedim ve sırıttım ordan çıktıktan sonra dosyada yazılı olan adrese gitmek için Sametin motoruna bindim tabi onun haberi yok en sevdiği motorunun anahtarını ödünçalmış olabilirim.

Adamın evinin kapısına gelince girişte iki koruma vardı ben de arkadan dolaşıp sarmaşıklı olan duvara tırmandım duvardan etrafa bakıp çalılığın arkasına girdim etrafıma bakıp yavaş yavaş ilerlemeye başladım.

Sonunda içeriye girince bir oh çektim akşam olmuştu adam gelince etrafta kimse yoktu adam resmen para sıçıyordu her yerde para kokusu vardı ama salaktı insan iki tane fazla koruma alır değil mi?

Onun odasına girmiştim yavaşça arkasından dolanıp ağzına eteri koydum onu kendi evinde işkence yapacaktım eldivenimi düzeltip çantam da olan ipi cıkarıp onu bağladım.

Uyanınca etrafına baktı yaşlı değildi ama 35-40 yaş arasındaydı ağzı bağlı olduğu için bağıramıyordu.

İşimi halledince camdan atlayıp ALLAH ne veridyse koştum bir kaç sokak gidince yüzümdeki maskeyi çıkarıp çantama koydum sonra kapşonumu takıp yavaş yavaş yürümeye başladım

İşimi halledince camdan atlayıp ALLAH ne veridyse koştum bir kaç sokak gidince yüzümdeki maskeyi çıkarıp çantama koydum sonra kapşonumu takıp yavaş yavaş yürümeye başladım

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Benim MafyamWhere stories live. Discover now