*29*

6.5K 208 21
                                    

 'Elif?' diyince bana bir dönüşü vardı ki ona bakıp gülümsedim o koşup benim boynuma atlayınca sıkıca sarıldım Elif benim tek kız arkadaşımdı onu da babası başka şehire götürünce başka arkadaşım kalmamıştı ne yani bu Kağanın kuzenimi şimdi neden bu kadar ortek yönümüz var yaaa.

'senin burada ne işin var Buse bir saniye kuzenimle evlenecek olan kız sen misin? allahım sana geliyorum' diyip beni öpüp sarıldı ben de ona sarılıp ayrıldım sonra Can ve Kağanın bize anlamsız bakışlarını görünce  onlara açıklama yaptım sonra Kağan hafif bir sinirle.

'o etek ne giymeseydin hayatım' sonra sessizce devam etti 'galiba bugün çok kişiyi döveceğim' dedi kendi kedine ama ben duymuştum ona bakıp  'bir şey mi dedin' kafasını olumsuzca sallayıp kapıyı açtı.

İyice dağılmıştık ama benim kafam hala yerindeydi Elife baktığımda bir adamın onu tutuğunu gördüm ben ayağa kalkınca Can ve Kağanda kalktı ikiside benim baktığım yere bakınca Canın yanımdan hızla oraya doğru koşup adama yumruk attığını sonra biz de hızlıca orya gidip ben Elifi aldım Kağanda Canı alıp çıkışa doğru sürükledi. 

Dışarıya çıkınca Elif biraz kustu sonra hep birlikte eve geldik. Şuan da ben ve Kağan birbirimize bakıp gülerken Elif Canın kaşına pansuman ediyordu daha fazla dayanamayıp uyumaya başladım.

Suratıma gelen sıcak esintiyle gözlerimi açtım Kağan suratıma nefesini üflüyordu huylanıp yana döndüm o bu sefer de boynuma yapınca onun karnına oturup yastığın altındaki silahı kafasına dayayıp.

'lan niye uyutmuyorsun uykum var' dedim o silahı alıp yastığın altına yine koydu sonra gülüp 'vahşi güzelim benim' diyince burnunu öpüp kıyafetlerimi alıp banyoya girdim.

Banyodan çıkınca hala odada olduğunu gördüm ama biriyle konuşuyordu banyo kapısının sesi gelince telefonu kapatıp bana döndü bana bir bakış atıp gelip elimi tutup.

'hadi kahvaltıya gidiyoruz annem ve babam bizi bekliyor'

'kardeşin?'

'o sonradan gelecek' kafamı sallayıp merdivenden indik Can ve Elif kahvaltı ediyordu ikiside bize dönüp 'nereye gidiyorsunuz' bakışları atılar onlara gülümseyip.

'kahvaltıya gidiyoruz gençler siz evde misiniz?'

'biz evdeyiz siz gidin' dediler biz de kafamızı sallayıp dışarıya çıktık galiba yengemi buldum Canla Elifin aralarını yapacağım Kağan yine elimi tutunca ona baktım sonra yürümeye başladık.

- Akşam-

Şuan tam bir kavganın ortasındayım Kağan Can'a bir yumruk atınca araya ben girip Kağanı itekledim neden kavga etiklerini bilmiyorum ama yeter valla başım şişti.

'yeter uzak dur Kağan git otur' diyince kağan beni çekip belimi sıkıp yanına oturttu Cana da işaret verip otur dedim.

'kavga ettiğinizi görmeyeceğim konu neyse konuşarak çözün biri kardeşim biri sevdiğim adam sizinle uğraşamam' dedim sonra Kağandan ayrılıp mutfağa gittim mutfakta elif kek yapıyordu.

'hayırdır kek falan' 

'hiç öyle canım istedi yapayım' dedi dalgın bir şekilde onu kendime çevirip kafasını kaldırdım.

'ne oldu bir sorun mu var?' 

'evet peşimde biri var beni takip edip duruyor eğer bunu Kağana söylersem o kişiyi yakalayıp öldürür ama korkuyorum bana bir şey yapacak diye'  ağlamaya başlayınca ona sarılıp.

Benim Mafyamحيث تعيش القصص. اكتشف الآن