*41*

3.8K 147 8
                                    

Uyandığımda hala aynı pozisyondaydık ama Kağan uyuyordu ve akşam olmuştu zil çalınca Kağanı dürtüm kalkıp kapıya doğru gidip silahını beline koydu sonra delikten baktı çok dikkatliydi sanki diken üstünde gibiydi kapıyı açınca Aslı Ege ve mira gelmişti (mira Aslı ve Ege'nin kızı) hepsi birlikte salona gülerek girince ben de gülümsedim Mira hızla koşup yanıma gelip yanağımı öpmeye başladı bana sarılıp.

'buse abla karnına ne oldu?' dedi üzgün üzgün bakarak peltek bir şekilde sordu konuşması komikti ama tatlıydı.

'bir şey olmadı kilo aldım aşkım' dedim ve ben de onu öpmeye başladım bana sarılmaya devam ederken Aslı 'mira hadi gel buraya ablanı rahat bırak' diyince ona bakıp.

'sorun değil' dedim Mira bana biraz daha sarılırken güldüm Kağan ve Ege dışarıya sigara içmeye gitiklerini söyleyip çıktılar Aslıda benim yanıma oturup.

'ee nasıl gidiyor aranız iyi mi?'

'iyi yani sadece 1 hafta yoktu ama sanki 10 yıldır yoktu gibi özledim zaten şu hormonlar mı ne sürekli ağlıyorum' dedim gözümden düşen bir yaşla Aslı bana gülüp.

'ben de Miraya hamileyken sürekli ağlıyordum anne olmak çok güzel' dedi ve Miranın saçını öptü.

'çok güzel bir kız olacak ve çok can yakacak' dedim Aslı kafasını salladı.

'tabi Ege izin verirse adam şimdiden parktaki çocukların yanına yaklaşmasına izin vermiyor' bu söylediğine gülerken arkadan Ege arkadan bağırıp içeriye girdi.

'tabi ki' dedi bana dönüp. 'kızım sen de erkek doğurursan yanarım ben ' diyince bu sefer kahkaha attım.

'ne yani benim oğlum olsa izin vermiyeceksin yani kızını' dedim gülerek o da bana bakıp.

'kızım kardeş olsunlar' dediğinde herkes güldü Kağan yanıma oturup Mirayı gıdıklamaya başladı hepimiz onları izlerken ben fotoğraf çektim Aslı bana dönüp ' hadi kahve yapalım' dedi birlikte mutfağa girip kahve yaptık.

Egeler gideli 2 saat olmuştu otururken Kağan bana dönüp.

'buradan taşınacağız daha güvenli ve annemlere yakın bir yere evde ben yokken annemlerde kalırsın' 

'emin misin?'

'eminim seni evde tek bırakamam ee hepte yanında olamam bebek için çalışmam lazım' dedi ve benim alnımı öptü.

'peki sen nasıl istersen'

'annelik sana yaradı daha bir güzelleştin sanki' dedi ve beni öpmeye başladı ama o işin yapılması tehlikeli mi değil mi bilmiyordum öpüştükten sonra Kağana dönüp.

'eğer yaparsak çocuk zarar görür mü bilmiyoruz ilk önce doktora soralım' dedim o da kafasını salladı sonra başını boynuma gömdü aslında korkuyordum hamilelik 9 ay sürecekti ve bu süre içinde eğer yapmasak Kağanın başka kadınlara gitmesinden korkuyorum gözümden yaşlar gelmeye başlayınca Kağan hızla kafasını kaldırdı bana endişeli gözlerle bakıp.

'iyi misin neyin var bir yerin mi ağrıyor' diye soruları sıralarken ona bakıp sarıldım.

'benden başka bir kadına gitmesin değil mi?'^

'tabi ki gitmem sen nasıl benimsen ve ben seni herkesten koruyorsam aynı şekilde ben de senin için öyleyim başka kadınlara gitmem  benim gözüm sadece seni görüyor ve seni seviyor' dedi ona daha çok sarıldım şu bir kaç gündür sürekli uyuyordum uyku düzenim bozulmuştu yarın doktora gidecektik uyku ağır basınca gözlerimi kapattım.

Sabah bana seslenen Kağanla gözümü açtım yanımdaki saate bakınca daha 7 olduğunu gördüm.

'Kağan saat daha 7' dedim ve tekrar uyumaya başladım yanıma gelip.

'hatun kalk hadi bugün doktora gideceğiz ve ev bakacağız' diyince ona ters ters baktım.

'sen git ev bak ben eve gelip uyurum valla' dediğimde ilk önce şaşırsada sonra kafasını salladı.

'sende ama uykucu oldun ha' dedi onun omzuna vurup yataktan çıktım daha kalın giyinmeye çalıştım birlikte arabaya binince Kağan direk ısıtıcıyı açarken ben de radyodan şarkı açtım.

Hastaneye gelince İçeriye girdik sonra direk doktorun yanına çıktık kapıyı çalıp içeriye girdik.

'hoşgeldiniz buyrun' dedi bayan olan doktor Kağana bakıp gözlerimi kıstım Kağan benim gözlerimin içine bakmaya başlayınca ben doktora döndüm Kağan hiç kadına bakmamıştı ama kadın Kağan baksın diye şekilden şekile girdi ben konuşmaya başlayınca kadın bana bakmaya başladı.

'kaç gündür sürekli uyuyorum en ufak bir şeyse ağlıyorum' dediğmde kadın bana samimi bir şekilde gülümseyip.

'gayet normal bunlar hamilelikte hormonların değişimi yüzünden alışık olduğun şeyler değişebilir senin için bir liste yapacağım yediğin yemeğe ve giydiğin şeylere dikkat etmelisin topuklu ayakkabı giymemeye dikkat et zaralı bulduğun içki alkol vb şeyleri içmememn lazım' diyip bitirdiğinde tam kalkacakken Kağan kadına dönüp.

'peki sevişebilir miyiz?' diye sorunca gözlerimi pörtletip Kağana baktım sonra kolunu sıkıp ters ters baktım kadın gülüp. 

  'Hamilelik boyunca cinsel ilişkide bulunmakta herhangi bir sakınca yoktur. Cinsel ilişki, anne adayının rahat hissettiği haftalara kadar serbesttir'  diyince Kağan sesli bir oh çekti ona ters ters bakıp elini tutum ve dışarıya çıktık Kağan bana sarılıp.

'gidip evimize bakalım mı?'

'bakalım' dedim benim belimden tuttu birlikte yürümeye başladık arabaya binip yeni eve doğru sürmeye başladı arabadan inip evi gösterince gerçekten güzeldi yeni evimizde bebk odası olması için ebeveyn odasının içinde bir oda daha vardı yani bebeğin güvenliği olacaktı buna bayıldım Evi gezdikten sonra Kağanın annesini ziyarete gittik. (kağanın annesinin adını unuttum kusura bakmayın)

Benim MafyamWhere stories live. Discover now