*15*(ilk öpücük)

11.7K 312 7
                                    

     Sabah yorgundum yataktan kalkmak istemiyordum cidden neredeyse her tarafım tutulmuştu odanın kapısı çalınınca güçsüz çıkan sesimle gel dedim içeriye Mustafa girdi güle oynaya girerken beni gördü yavaşça suratını düzeltip.

'iyi misin sen yüzün bembeyaz'  dedi sonra elini anlıma koydu eli çok soğuktu elini itekleyip yorganı kafama çektim.

'çık ya kapıyı kapat çok soğuk' dedim biraz sonra kapı kapanma sesi geldi.

Yorganım çekilince küfür saydım biri kolumdan tutup beni kaldırdı sonra kucağına aldı bu Kaya.

'ya çok soğuk indir beni' dedim Kayaya sarılıp acayip soğuktu banyoya getirip beni klozete oturttu sonra küvetin suyunu açtı ne yaptığını anlayınca kapıya doğru yürümeye başladım benim gittiğimi fark eden Kaya arkamdan gelip belimden tuttu sonra beni küvette koydu.

'bebek gibisin rahat dur' dedi kafamı kaldırıp ona baktım gülüyordu kolundan tutup soğuk suya çektim onu benim kucağıma düştüğü için belim kırıldı galiba. Biraz durduktan sonra ılık suyu açtı Kaya arkası dönüktü mayıştığım için kafamı sırtına yasladım bir az sonra kalktı.

'hadi çık ben sana kıyafet getiriyorum' dedi kafamı salladım o odaya giderken bende  çıkıp havluya sarıldım o bana bir kaç eşya getirip çıktı ben de giyinip hemen yatağa girdim.

Kapı açılınca oraya baktım Kaya elinde tepsiyle geldi tepsiyi masanın üzerine koyup yanıma geldi elini anlıma koydu elini tuttum o da takılıp üstüme düştü bir taraflarım kırıldı len çok yakındık kolyesinden tutup kendime çektim içimde sanki filler uçuyordu kelebek değil ne sandınız biraz daha yaklaşınca dudağı dudağıma değdi.

   Nefes nefese kalmıştık onun gözlerini içine baktım pişman mı acaba diye ama bir şey belli değildi duygularını gizliyordu bir anda kalkıp kapıya doğru hızlıca ilerleyip kapıyı sertçe kapattı işte o zaman ben pişman oldum belliydi olmayacak bir ş...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

   Nefes nefese kalmıştık onun gözlerini içine baktım pişman mı acaba diye ama bir şey belli değildi duygularını gizliyordu bir anda kalkıp kapıya doğru hızlıca ilerleyip kapıyı sertçe kapattı işte o zaman ben pişman oldum belliydi olmayacak bir şeydi ama bir anda hormanlarıma yenik düştüm karnımdan gelen seslerle kalkıp tepsiye yürüdüm elime ekmeği alıp ağzıma attım laznet olsun işte şimdi tam bir sürtük gibi davrandım dedim kendi kendime sonra tepsiyi yere attım başım dönmeye başladı merdivenlerden inip salona geldim gözlerim karardı ama sonra düzeldi.

Mustafa beni görüp yanıma hızlıca geldi başım döndü onu sertçe tuttum biliyordum migrenim tutacaktı ve ağrısı şimdiden kendini belli ediyordu.

'migren ilacı var mı?' dedi ona bakmaya çalışırken acayip ağrıyor ellerimi damarımın üstüne koyup sertçe bastırdım ağrısından çığlık attım Mustafa içeriye koştu kafamı kaldırmadan.

'ilacı getirdinmi?' dedim ses gelmeyince bakmak istedim ama başım acayip ağrıyordu.

'sana söylüyorum lanet ilacı getir bana' dedim ve çığlık attım biri ellerimi çekip önümde durdu gözlerimi açtım Kaya önümde diz çökmüştü başıma bir ağrı daha girince elimi elinden çekmeye çalıştım ama izin vermedi Mustafa elinde ilaçla bana bakıyordu elindeki ilacı alıp içtim Kaya kendi ellerini alıp başıma masaj yaptım Mustafa bana su almaya gidince konuşmaya başladım.

'sabah için pişman mısın?' dedim gözlerimin içine bakıp kafasını olumsuz anlamda salladı.

'değilim' dedi sadece bunu söyledi Mustafa bana suyu uzatıp.

'daha iyi misin?' dedi ona hafiften gülümseyip.

'evet' dedim kafasını sallayıp karşı koltuğa oturdu sonra Kayaya bakıp.

'abi istersen bırak artık hani iyiyim diyor' dedi ve güldü ben de gülümsedim Kaya transtan çıkmış gibi kafasını salladı sonra ayağa kalktı.

'hep böyle olur mu?' dedi bana

'evet genelde hasta olunca daha kötü oluyor ama beş dakikada geçiyor' dedim kafasını sallayıp yanıma oturdu dış kapının sesi gelince herkes oraya baktı.

'ben geldim' diye içeriye Sevda geldi dün otururken her şeyi anlatmıştı Kayayı sevdiğini ama Kaya bir olay yüzünden hiç bir kıza bakmadığını falan anlattı üstü kapalı bir şekilde bugün gidiyordu bu yüzden alışverişe çıkmıştı.

'ben bugün saat 3 gidiyorum isterseniz dışarıya çıkalım veda gibi bir şey olur' dedi ben kafamı olur gibi salladım Mustafa da tamam dedi.

'benim işlerim var' dedi Kaya ona tek kaşımı kaldırarak baktım.

'sonra halledersin kuzenin gidiyor onu bırak' dedim bana sinirle döndü biraz geri gitti tam düşüyordum ki elimden tutup beni doğrultu Mustafa ve Sevda gülmeye başladı.

'ama sakarsın kızım ya' dedi ve yerine geri döndü ben de diğer ikisine kötü bakışlarımı attım sonra Mustafa hadi kalkalım dedi ayağa kalkıp yukarı çıktım hasta olduğum için biraz kapalı giyindim ve aşağıya indim Sevda bavuluyla geldi gezdikten sonra onu Havalimanına biz götüreceğiz.

       Şuan evde boş boş oturuyorum herkes kendine bir iş bulup dağıldı Kaya çalışma odasında dosyaları düzenliyormuş Mustafa kız arkadaşının doğum gününe gitti ben ben de öylece oturuyorum kapı çalınca kapıya gittim kapıda bir kız vardı bana alayla bakıp.

'beni Kaya çağırdı bazı dosyalar var' dedi ona sertçe bakıp.

'tabi ver bana ben veririm' dedim kafasını sallayıp.

'benim vermemi istedi' (fesatlaştım kardeş)

kapıyı açıp ' tamam geç' dedim önden yürüyüp durdu ben de kapıyı kapattım birlikte yukarı çıkıp odasının kapısını çaldım gel diyince ilk ben girdim içeriye sonra gerizekalı durmayıp içeriye girdi ona ters ters bakıp Kayaya döndüm alayla

'dosyalarını getirmiş' dedim Kayanın dudağı kıvrıldı sinsice gülüp.

'tamam sen çık' dedi bana ona gözlerimi kısarak döndüm bu halimi görünce 

'yani tamam gel otur' dedi yine bana gidip tam karşısına oturup kısık gözlerle onlara baktım kızın göğüsleri frikik veriyordu Kaya önündeki dosyalara bakıyordu kıza baktım sinsice gülüyordu ona

'kapat len o göğüslerini' dedim sertçe Kaya bana şaşkınca dönüp ne diyon mal gibi baktı gözümle kızı işaret ettim o da bakınca sinirlerim alt üst oldu kız daha çok açınca.

'neden?' dedi bana ayağa kalkıp yanına gittim Kayaya baktım ağzını oynatarak bir şey yapma dedi ben de geri döndüm plan yaptım işleri bitince kızı kapıda dövücem bence çok güzel plan.

Tam iki saat sürdü sonunda kız ayağa kalktı Kayaya göz kırptım biraz sonra içimin yağlarını eriticem aşağıya indik kız kapıdan çıkkacakken saçından tutup durmasını sağladım bahçede korumalar vardı kızın saçından tutup çektim saç çekmek bana göre değildi bir tane yumruk attım burnunda kırılma sesi gelince bıraktım tabi kız çığlık atıyor.

'bence bir daha göğüslerini açmasın değil mi?' dedim kız kafasını salladı saçını bıraktım elimde çakma sarışın saçlar vardı iğrenerek elimi sirkeledim sonra içeriye girdim.....

'Lütfen yorumlarınızı eksik etmeyin çünkü her yorum benim için önemli'

Benim MafyamWhere stories live. Discover now