VII. ÖLÜMCÜL GÜNAH

88.4K 5.1K 4.7K
                                    



İyi okumalar dilerim...

İyi okumalar dilerim

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.



VII. ÖLÜMCÜL GÜNAH

Hozier - Take Me To Church
Sam Tinnesz - Play With Fire
Ashlee - Alone With You

🔗

HELEN

Yaklaşık kırk dakikadır giyinme odasının ortasında durmuş etrafa anlamsız bakışlar atıyordum. Zihnim dağılmıştı ve toplayacak mecali kendimde bulamıyordum.

Demir'in sözleri aklımda bozuk bir plak gibi dönüp durdu. İnferno'da olduğum sürece bir başkasına dokunmamamı isterken altın harelerinde yangınlar vardı. İçimdeki ses korumacı tavrına anlam veremiyordu. Beni doğru düzgün tanımıyor olsa da kıskançlık duyuyor olabilir miydi?

Bu bana mantıklı gelmedi.

Sonra empati kurdum. Burada kaldığım süre içerisinde başka kadınları etrafta görmekten memnuniyet duymazdım. Bu beni rahatsız eder, sinirlendirirdi. Belki de o da aynı şekilde düşünüyordu. Bu makul bir istekti. Yine de başka anlamlara çıkabilirdi.

Kendi düşüncelerime şaşırarak ürperdim.

Demir istediği kadını evine getirir, ne dilerse yapabilirdi. Bu beni ne diye sinirlendirip kızdıracaktı ki?

Kahretsin, kendimle çeliştiğim zamanlardan nefret ederdim. Bu daima sancılı bir süreç olurdu. Mantığım ve ruhumun kavgasından sağ çıkmak zordu. Bu mücadeleye iki günlük adam için girmek ise akıl dışıydı. Yine de inkâr edemezdim ki tanımadığımı söyleyerek yargıladığım adam yıllardır hayatımda olan insanların yapmadıklarını kırk sekiz saat içinde yapmıştı. Bu benim için acı bir gerçekti.

Aramızda bariz ve yadsınamaz bir çekim vardı. Görmemek için kör olmak, fark etmemek için aptala yatmak gerekirdi. Bakışı, duruşu, kokusu ve sesi bile beni günaha çağırıyordu. Aynı şeyleri onun da hissettiğine emindim zira bana olan bakışlarından belliydi. Bu bana yabancı bir duyguydu. Yirmi altı yıllık hayatımda birçok kişiyle tanışmış, iletişim kurmuş ve düzinelerce insan görmüştüm fakat hiçbiri beni Demir Karadağ kadar bozguna uğratmamıştı.

Cinselliğimi keşfettiğim andan beri bunun keyfine varmak konusunda sıkıntı çekmemiştim. Kalıcı bağlar benlik değildi ve şehvet ilgi odağımdı. Yine de kimseye ona duyduğum gibi bir çekim duymamıştım. Adamın etrafımda nefes alması bile beni tahrik ediyordu ve bu hiç sağlıklı değildi.

Acilen Derya ile konuşmalı ve aklımı başıma getirmesini sağlamalıydım. Benliğimin etrafına ördüğüm kalkanların sarsılmasına müsaade etmezdim. Özellikle de cehennemin kralı için.

İNFERNOHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin