XVI. MÜHÜRLÜ TAPINAK

81.8K 4.7K 1.8K
                                    





İyi okumalar dilerim...

İyi okumalar dilerim

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.






XVI. MÜHÜRLÜ TAPINAK

Zella Day - Shadow Preachers
Azee - Sexuel Healing

🔗

DEMİR


Küçük ellerine bulaşan kana baktım.

Helen araçtaki havluyu yarama bastırarak titreyen parmaklarını umursamadan derdime deva olmaya çalışıyordu. Omzumdan süzülen kana sebebiyet veren yaraya doğru baskıyı uygulayabilmek için kucağımdaydı. Soğuk bir kış gününe direnmeyi deneyen bir yaprak misali zangırdıyor, aralanan dudaklarından kayan soluklarının sıklığına engel olamıyordu.

Vücudumdaki acıyı gram umursamadım.

Asıl sorunum, güzel yüzündeki endişe ve korkuydu.

Yaralı olmayan kolumu beline dolayıp onu kendime doğru çektiğimde küçük bir kız gibi kucağıma kıvrıldı. Yüzüme bakmıyor, sadece yaramdan süzülen kanları engellemeye çalışıyordu. Dolu olan gözleri parıldıyor, titrek solukları dudaklarından dökülerek göğsüme çarpıyordu. Yüzünü ele geçiren ifade canımın acısını unutturdu. Benim için saf ve temiz bir endişe duyuyordu. Kucağımdaki kadının zarar gördüğüm için üzülmesi kalbimi paramparça etti.

Otuz iki yıldır, hayatımda beni sevdiğini ve bana değer verdiğini düşündüğüm sadece birkaç kişi olmuştu. Üvey ailemin beni sevdiğini, önemsediğini bilirdim çünkü beni yetiştirirken bunu göstermişlerdi lakin onlar öldüğünden beri bana bir şey olup olmadığını umursayan insan sayısı oldukça azdı. Gerçek dostlarım olarak gördüğüm iki adam dışında beni kaleye alan tek kişiler çalışanlarımdı ki onların vurulduğum için bu denli yıpranacağını hiç sanmıyordum.

Oysa Helen, benim Persephone'm, sadece birkaç haftadır hayatımda olan bu eşsiz kadın, bana değer veriyor olmalıydı ki bedenimden süzülen kanları engellemeye çalışsın ve benim adıma ağlamak istesindi.

İNFERNOHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin