XVIII. İLK TOHUM

96.5K 4.6K 2.6K
                                    



İyi okumalar dilerim...

İyi okumalar dilerim

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.



XVIII. İLK TOHUM

The Weekend - Save Your Tears
ZODIVK - Devil Devil

🔗

DEMİR


Uzun zaman sonra ilk kez karanlık yanımın uyanışa geçtiğini hissediyordum.

Buz tutan ruhumun keskin salkımları yüreğime batıyor, içten içe beni bir öfke kemiriyordu. Bunun en büyük nedeninin yanımdaki kadının yüz ifadesi olduğuna emindim. Asık dudakları ve düşüncelerine dalmış bakışlarıyla zihnine kaybolmuş gibiydi. Ve ben bütün gülüşlerini kendime saklamak istediğim kadının üzgün olması karşısında öfkemi dizginleyemiyordum.

Niko.

Bu ismi duyduğundan beri iyi gözükmüyordu. O adam her kimse, Helen tanıyor olmalıydı. En acı verici kısmıysa bunun beni delirtmesiydi. İçimdeki ona saplantılı hale gelen şeytan, kadınının aklına düşen başka bir adam ihtimaliyle vahşileşiyordu. O piçin kim olduğunu öğrenmek ve onu ortadan kaldırmak şu an için aklımdaki tek fikirdi. Bu düşünce karşısında kana susamış bir hal almam ise ne denli delirdiğimin kanıtıydı.

Yumruk yaptığım ellerimdeki kasılmayla derin bir nefes aldım. Bir şeyleri parçalama ya da aleve verme isteğimi bastırmayı deneyerek soluklanmaya devam ettim.

Vivian Dwight kucağımıza bir bomba bırakmıştı.

Artık elimizde üç kart vardı ve dördüncü kartı nasıl bulabileceğimize dair fikir sahibiydik ama benim asıl odaklandığım şey işlerin her geçen gün daha karmaşık bir hal almasıydı. Kontrolümü kaybedebileceğimi biliyordum. Eğer Alin her taşın altından çıkmaya devam ederse Helen'e verdiğim yargısız infaz yapmayacağım sözünü tutamayacaktım. Sonunda onu kaybedebilecek olsam bile evimde gerçekleşen bu saçmalıklara daha fazla tahammül edemeyecektim.

Kadının sözleri zihnimde yankı buldu. Eski dostum ve güvendiğim nadir insanlardan biri olan Araz Sipriyanoğlu namı diğer Araz Vladimirs'in ortağı olan Adrian Dwight'ın ablası olduğunu söylemişti. Adam Las Vegas'ın sahibiydi. Bir keresinde onu İnferno'nun sekizinci çemberinde ağırlamıştım. Ailesi hakkında çok bir bilgim yoktu fakat Araz'ı arayıp durumu teyit ettirmeden harekete geçemezdim. Zaten bir savaşın içindeyken bir de Adrian ile uğraşamazdım.

Asansörün kapıları açıldığında Helen hole doğru adımladı ve ben kendimi onu takip ederken buldum. Ofisime geçip adımlarını yavaşlattığında kanımın kaynamasına neden olan öfkem bedenimi aleve vermiş olmalıydı ki sıcaklayarak üstümden ceketimi çıkardım.

İNFERNOHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin