XI. SAVAŞ MEYDANI / PART II

97K 5.5K 3.8K
                                    



İyi okumalar dilerim...

Ufak bir uyarıda bulunmak istiyorum. Kitabın başında da söylediğim üzere bu kitapta ahlaki değer yargılarınıza ters düşebilecek olaylar yaşanmaktadır. Bu bölümde de cinsel sahneler, argo kelimeler ve rahatsız olabileceğiniz içerikler vardır. Bu yüzden hoşunuza gitmiyorsa lütfen okumayın. Sonrasında "ay bu iğrenç, ne saçmalıyor bu, kusucam şimdi." vb. Kelimeler duymak beni üzer. Buradan hatırlatmada bulunmuş olayım.

XI

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.



XI. SAVAŞ MEYDANI

DPR IAN - So Beautiful
Maroon 5 - Animals
The Rigs - Devil's Playground
Nicholas Bonnin & Angelica - Shut Up and Listen

🔗

HELEN

Küçükken babam  ile ava çıktığım zamanları hatırlıyordum.

Her zaman ailenin maskülen tarafında kendine yer edinebilen bir kadın olmuştum. Maceraperesttim ve kolay korkmazdım. Babam bu yönüme hayranlık duyardı. Beni yıkılmaz bir duvar olarak görmesinin en büyük nedenlerinden biri buydu. Ona göre ben bir ordu adamın içine girer ve hepsini kölem ederdim.

Babam bizi yetiştirirken cinsiyet kalıplarını göz önüne almamıştı. Ona göre bir erkek ne yapabiliyorsa bizde yapardık hatta daha güzelini ve iyisini yapardık. En azından bize aşıladığı şey bu olmuştu.

Şimdiyse ne hissedeceğim konusunda emin değildim.

Gözlerimi az ilerimde duran adamın üstünde dolaştırdım. Ellerini ceplerine iliştirmiş, kaşlarını çatmış, Doğu'nun tabletten gösterdiği bir şeye bakıyor, bir yandan da adamının söylediklerini dinliyordu. Ava çıkacağımızı söylerken kastettiği o insanların organize ettiği oyuna dahil olacağımızdı fakat ikimizde biliyorduk ki, gerçekten de avcı kimliğine bürünmeliydik.

"Demir." Dediğimde sesim beklediğimden daha resmi ve soğuk çıktı. Bunu fark etmiş gibi bana kaşlarını biraz daha çatarak bakan adam gerildi. Doğu'nun yanından ayrılıp birkaç adımda önümde dikildiğinde derin bir nefes alıp ifademi yumuşattım. "Planımız ne?"

"Önceliğimiz istihbarat." Altın harelerini yüzümde gezdirdikten sonra ekranlara dönüp parmaklarını şıklattı. Doğu aldığı işaret ile harekete geçip konuşmaya başladığında ekrandaki kimlik bilgilerine döndüm. "Mehmet Özen, Yazılım Şirketinin CEO yardımcısı. Otuz dokuz yaşında, bekar. Sicili temiz. Bir ay önce bizim ile iletişime geçtiğinde aracı olarak Şahin Sancak'ın ismini vermiş ki kendisi VIP üyelerimizden biri. Güvenilirliği onaylandıktan sonra diğer katılımcıların sicilleri ve kimlik aramaları yapılmış. Radarımıza yakalanan tehlikeli veya şüphe uyandıran bir durum yok."

İNFERNOHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin