Özledim Seni

81 24 196
                                    

Bismillahirrahmannirrahim...

Seni Özledim Helalim,

Bir “Merhaba” bile demeden söyleyesim geldi, sabredemedi hasretim sana. Sol göğsümde sensizlik dolu koca bir boşluk var. Ne koysam boşa, bir tek sen. Gel de doldur o boşluğu. Ömrüm hayatım boyunca hep senin gibi bir emanet bekledim, gel de sahip çıkayım sana bu dünyanın kötülüklerinden.

Allah'ımın verdiği gözüm gibi bakayım. Avuçlarımdan sana su içirip, ellerimle doyurayım.

Sabır taşı bu; sadece sana ve Allah'ın verdiklerine sabreder. Allah ne derse o kadar bekler. Bu zamana kadar hep bildiğim göllere atladım ama neredeyse hepsinde boğuldum kaldım. Şimdi kendimi okyanuslara atıyorum. Biliyorum ki o okyanus sevda okyanusudur. Biliyorum ki girene yelken değil teslimiyet gerek. Kavuşacağız yarım, bunu hissedebiliyorum. Sadece “Biraz sabır” ve “Tevekkül,” diyorum.
İkimizi bu kış gününde iki kar kristaline benzetiyorum; her biri birbirinden farklı. Aynı bulutlardan doğma, aynı yörelerden yola çıkma, yol boyunca bir kez bile buluşmadılar, kaderleri yolun sonundadır. Eğer buluşsalardı gökte, çığ yağardı. Sabrın da tevekkülün de bir değeri kalmazdı.

Özledim seni… Hem de çok özledim ama sabrediyorum. Çölde açan çiçeğin suyu özlemesi gibi özledim. Az biraz serinlik, iki yağmur dilemesi gibi Allah'tan seni duamla istedim. Sokaktaki yetimin anne şefkatine hasret olması gibi hasretim sana. Hadi, gel de okşa saçlarımı! En büyük servetimiz gönlümüzdeki iman olsun. Haram yere yatırmaktansa katlandıkça çoğalsın. En büyük mutluluğumuz birbirimizin gülüşlerini seyre dalmak olsun. En büyük süsün elindeki kınan, tek çatı altında bir nikahımız olsun. Hadi, gel de okşa sevdiğinin saçlarını.

Ben, seni sen olduğun için değil, Allah, seni sevmeyi nasip etti diye bu kadar çok seviyorum.

Elhamdulillah...

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
Selamun Aleyküm kardeşimlerim

BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN KARDEŞLERİM/BÜYÜKLERİM

Vote ve yorumu unutmazsanız çok sevinirim.
Arkadaşlarınızı da etiketleyebilirsiniz 😊😊😊😊😊

Helalim #Wattys2021Where stories live. Discover now