Ontmoeting 1

93 2 0
                                    

Langzaam loop ik de nieuw geopende supermarkt in. Al maanden is er reclame gemaakt voor dit supermarkt en eindelijk kunnen mensen naar binnen.
Terwijl ik bewonderend rond loop kijk ik stiekem naar de werknemers, misschien zit er een knap persoon tussen.. En ja hoor en supermarkt is niks zonder knappe werknemers, een jongen loopt glimlachend door de supermarkt heen en probeert iedereen te begroeten, goede indruk geven dus.
Snel kijk ik weg wanneer we oogcontact maken en kijk zogenaamd geïnteresseerd naar de producten die ze verkopen. Opzich hebben ze wel lekkere dingen erbij staan. Een paar producten pakkend loop ik door naar de achterkant van de winkel waar het vlees zich bevindt en koop nog even snel kippendijen voor vanavond.

Wanneer ik alle spullen verzameld heb loop ik vol met een winkelwagen naar de kassa zodat ik kan afrekenen. Wanneer ik mijn producten op de band leg kijk ik stiekem naar de werknemer en het is de knappe jongen. Hij ziet er wel wat ouder uit maar dat is geen probleem. Snel scan ik zijn linker hand af om te kijken of hij getrouwd is of niet. Gelukkig zie ik geen ring zitten.
Wanneer ik aan de beurt ben glimlachen we kort naar elkaar en zo snel we elkaar begroet hadden zeggen we elkaar al gedag en ik loop weer de supermarkt uit.

Thuis aangekomen loop ik door naar de keuken en zet de net gekochte producten op hun plek.
Net wanneer ik op de bank plof hoor ik de voordeur opengaan. Na enkele secondes hoor ik de vrolijke stem van mijn moeder en ik loop naar haar toe. Al snel krijg ik te horen dat mijn moeder ook naar de nieuw geopende winkel geweest was en dat ze dezelfde jongen waar ik stiekem ook een oogje op had dat ze hem ook knap vindt en dat we waarschijnlijk goed bij elkaar zouden passen.
Na een tijdje met mijn moeder gepraat te hebben loop ik naar mijn kamer toe en begin alvast aan mijn huiswerk.

Iedere dag zal ik een nieuwe deel publiceren vanwege de kortheid van de hoofdstukken, wanneer ik de hoofdstukken te kort vind zal ik een paar hoofdstukken extra erbij publiceren!
Ik hoop dat jullie van mijn nieuwe boek zullen genieten en de gevoelens kunnen ervaren.

1 minuut samen *VOLTOOID*Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu