Ontmoeting 14

21 1 3
                                    

Laatst had ik geweldige koekjes gekocht bij de supermarkt die echt binnen 1 dag al op waren, normaal eten we thuis niet zoveel koekjes.. Maar dit was echt heel anders.
En je raad het vast al wel, ja ja ik had de koekjes van de supermarkt gekocht.

Snel stap ik van mijn fiets af en loop al gauw naar de supermarkt, waar ik ook goedkope fruit zie die ik ook snel pak en door loop naar binnen. Ik hoop echt dat de zwart harige vrouw er niet is, ik mag haar echt niet gewoon..

Terwijl ik even snel alle producten bekijk loop ik al gauw naar de koekjes afdeling. Al snel zie ik de koekjes liggen, er zijn twee soorten smaken, chocolade en banaan. Ik besluit om de banaan te pakken, want ik ben niet zo'n grote fan van chocolade.

Bij de kassa aangekomen merk ik pas op dat er bijna geen medewerkers zijn, en de jongens dus ook niet.. zo vreemd.. het maakt me niet uit of de knappe er is of niet, maar de aardige wel. Ik ken hem niet bepaald maar hij doet me leven, met hem kan ik ademen en wanneer ik hem verlaat lijkt het alsof ik mijn adem niet meer kan vinden, het is moeilijk zonder hem. Ik wil hem.

Bij de kassa zie ik de vader van de jongens, terwijl hij de koekjes probeert te scannen kijkt hij me even snel aan en richt zich weer op de koekjes die niet willen scannen. De vader vraagt me of ik weet hoeveel de koekjes kosten en ik vertel hem het bedrag.. Zonder te checken voert hij het bedrag in en ik betaal hem. Hoe heeft hij me vertrouwd..? Stel dat ik niet het juiste bedrag zou zeggen dan had hij me alsnog dat bedrag laten betalen.
Het kan natuurlijk ook zijn dat hij me test, of ik wel te vertrouwen ben of niet..
Ik weet mezelf geen houding aan te geven wanneer ik de supermarkt verlaat.

1 minuut samen *VOLTOOID*Where stories live. Discover now