Ontmoeting 23

11 2 0
                                    

Het is weer eens zo ver.. het is de dag van de week dat ik de aardige jongen ga zien. Opgewekt loop ik naar de raam toe en zie dat het kei hard regent.. oh nee he?! Dit meen je niet. Over een halfuurtje moet ik al onderweg zijn naar hem toe maar als het zo hard blijft regenen dan betwijfel ik het of ik naar hem toe ga vandaag..

Een halfuur later kijk ik weer naar buiten, het is al opgeklaard, blij en trots kijk ik naar buiten. Wanneer ik even in de spiegel kijk of ik er goed uit zie, zie ik dat ik er niet zo schitterend uit zie en de onzekerheid komt naar boven en ik begin te twijfel of het wel zo'n slim idee is om naar hem toe te gaan vandaag.
Nee.. ik ga morgen wel, dan heb ik nog een tussenuur. Hopen dat ik er dan wel goed uit zie want anders heb ik een probleem..
Verdrietig pak ik mijn telefoon erbij en begin op mijn sociale media te scrollen, opzoek naar iets wat me kan opvrolijken, maar nee.. ik blijf de hele tijd verdrietig en hij verlaat mijn gedachten niet meer.
Ik hoop echt met heel mijn hart dat het morgen beter zal zijn, het weer en ik natuurlijk. Ik wil er goed uitzien wanneer ik naar hem toe ga.

1 minuut samen *VOLTOOID*Where stories live. Discover now