Ontmoeting 7

31 1 0
                                    

Het is echt niet normaal, hoe je leven in één dag kan veranderen, hoe je wereld onderste boven gezet kan worden door 1 zin. Mijn moeder ligt al een paar dagen in coma terwijl mijn vader in het buitenland is. Gelukkig heb ik nog een broer dus ik ben niet helemaal alleen, het probleem is alleen dat mijn broer getrouwd is dus ze hebben een aparte huis.
Helaas kan mijn vader niet zo gauw terug komen vanwege zijn werk hij moet verplicht een week daar verblijven en daarna kan hij direct hierheen komen.

Mijn schoonzus heeft vandaag dus besloten mij een beetje op te vrolijken en dus zijn we nu lopend onderweg naar de supermarkt, natuurlijk weet ze niks over de jongens af.

Wanneer we binnenlopen kijk ik niet eens op om te kijken wie er allemaal aanwezig zijn en we lopen rechtstreeks af op de ongezonde dingen, ja sorry soms moeten we weleens ongezond doen vooral wanneer we een verdrietig zijn.

Met de mandje lekker gevuld lopen we langs de producten die we al drie keer gezien hebben in tien minuten.
Na een tijdje lopen we eindelijk door naar de kassa en wanneer ik opkijk zie ik de aardige jongen daar staan. Wanneer hij me ziet glimlacht hij breed totdat hij mijn rode ogen ziet en dan pas kijkt hij me bezorgd aan, maar hij vraagt niks. Gelukkig maar.. Want ik heb geen flauw idee hoe ik het hem zou moeten vertellen.
De tassen vullend met de producten betaalt mijn schoonzus de aardige jongen die mijn kant opkijkt om de seconde met een bezorgde blik op zijn gezicht terwijl hij een denkrimpel heeft tussen zijn wenkbrauwen. Wanneer hij ons gedag zegt, glimlach ik naar hem omdat hij zo lief is door zijn bezorgdheid terwijl hij me niet eens kent!

1 minuut samen *VOLTOOID*Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu