Ontmoeting 9

24 1 0
                                    

Het is vandaag zo warm hier in Nederland dat ik het bijna niet kan geloven, blij loop ik snel de supermarkt in want we gaan vandaag barbecuen dus we moeten even snel vlees halen daarvoor, en mijn moeder is in de auto aan het wachten.
Wat me zojuist wel is opgevallen is dat de aardige jongen net buiten stond en toen hij me zag snel naar binnen ging.. dat was wel een beetje vreemd van hem.
Binnen zie ik ook een grote lekkere watermeloen liggen die ik ook even snel in de winkelkar doen en loop door naar de vlees afdeling terwijl ik daar geholpen word door de aardige jongen, dat hij zo snel al weet waar ik heen ga.. Alsof hij mijn gedachten kan lezen hahaha..

Terwijl het vlees in mijn winkelkar ligt met een paar andere producten loop ik naar de kassa en wanneer ik betaald heb merk ik dat de aardige jongen me aankijkt waardoor ik de oogcontact start en zo kijken we enkele secondes in elkaar ogen, wanneer het akward begint te voelen kijk ik snel weg en zeg hem gedag en loop direct door naar de auto met de winkelkar die ik later weer terug breng naar de supermarkt.

1 minuut samen *VOLTOOID*Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu