Ontmoeting 17

17 1 2
                                    

Na 3 weken niet de supermarkt in geweest te zijn loop ik naar binnen en ruik de lekkere geur van vers gebakken brood en koekjes. Al gauw zie ik de aardige jongen mijn kant opkijken, waarna ik blij zijn kant opkijk.. ik heb hem al kei lang niet gezien.

Gister was ik met mijn moeder aan het praten over het personeel hier, en toen hoorde ik dat ze ook een andere supermarkt hebben, die in de stad is dus daar zal ik je volgende keer even heen gaan, misschien is hij daar altijd wanneer ik hem hier in dit supermarkt niet zie. Alles kan namelijk.
Samen met mama pakken we de belangrijkste dingen die missen in onze huis en lopen samen naar de kassa, terwijl mijn moeder even snel de laatste vergeten ding gaat pakken leg ik alvast alle producten op de band en loop naar de aardige jongen toe die achter de kassa staat.
De aardige jongen groet me vriendelijk en langzaam kleuren zijn wangen donkerrood terwijl we nog even oogcontact hebben scant hij ook ondertussen de producten.
Wanneer mijn moeder aankomt met de laatste product pak ik mijn portemonnee om het bedrag te betalen. Wanneer ik betaald heb doet de aardige jongen ineens iets onverwachts, hij pakt een chocolade wafel uit de rekjes die standaard altijd bij de kassa zijn en geeft die aan mij en zegt dat het van de huis is. Terwijl ik heb glimlachend bedank, ontploft er een bom met vlinders in mijn maag. Hij is zo lief tegenover me.. ik had dit nooit verwacht.
Zou hij me gemist hebben waardoor hij de chocolade wafel aan me geeft?! Of is het enkel vriendelijk bedoeld en geeft hij iedereen zo'n wafel? Wat de reden ook is, het maakt me erg gelukkig..

1 minuut samen *VOLTOOID*Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu