Ontmoeting 24

13 1 2
                                    

Na een weekje wachten en denkend aan HEM. Is het weer eens woensdag en dat betekent dus het tijd is dat ik naar hem toe ga.
Rustig verlaat ik mijn schoolgebouw, maar naar mate ik dichterbij zijn supermarkt kom, krijg ik meer stress en probeer langzamer te lopen om zogenaamd tijd te rekken..

Uiteindelijk kom ik aan bij de supermarkt en haal diep adem terwijl ik naar binnen loop. Bij de deuropening sta ik momenteel en kijk in de ogen van hem. Versteend blijf ik staan en op dat moment groet hij me waarna ik hem terug groet. Terwijl ik naar de koekjesafdeling loop merk ik op dat er een andere klant in de winkel is en momenteel bij de kassa staat en aan het praten is met de mooiste man van de aarde..
Al gauw sta ik bij de kassa en zie dat de aardige jongen koriander is gaan halen voor de klant.
Op het moment wanneer hij terug loopt gaat alles ineens heel langzaam.. Terwijl hij langs me heen loopt, kijkt hij diep in mijn ogen en glimlacht oprecht, een glimlach die ik niet vaak zie in deze tijd bij anderen. Glimlachend loopt hij naar de andere kant van de kassa en doet zijn jas uit die hij ophangt. Waarschijnlijk heeft het het 'ineens' warm gekregen of wilt hij er gewoon goed uit zien.
Mijn ogen laten zijn gezicht voor geen seconde los, ik bekijk hem de hele tijd en merk zijn spanning op.. wanneer hij bukt om iets te pakken wat op de grond is gevallen bekijk ik de zijkant van zijn gezicht en zijn kapsel. Hij ziet er adembenemend uit, echt perfect gewoon..

Terwijl de klant zijn spullen in zijn boodschappentas probeert te stoppen, is het mijn beurt en de aardige jongen noemt het bedrag op die ik hem betaal. Nadat ik betaald heb, glimlacht hij lief naar me.

"Eetsmakkelijk alvast!" Zegt hij tegen me, waarop ik hem bedank.

Maar zoals iedereen waarschijnlijk had gedacht loop ik dit keer niet weg. Ik blijf staan en vertel hem dat ik een vraag aan hem heb.
De aardige jongen was de klant nog even aan het helpen want het lukt hem niet om alle producten goed in de boodschappentas te doen.. Maar wanneer hij mijn vraagt hoort draait hij zich weer om naar mij en knikt glimlachend.
Ik vertel hem dat ik zijn neef al een hele lange tijd niet meer gezien heb waardoor ik hem ook niet heb kunnen vragen of ik daar stage mag lopen..
Voordat ik kan vragen wanneer zijn neef weer in de andere supermarkt zal zijn, biedt de aardige jongen aan om het zelf aan hem te vragen.

"Kom je morgen terug of wacht, misschien is het beter als we onze sociale media uitwisselen..?!' Vraagt hij een beetje onzeker.

"Uhm.. heb je insta?' Vraag ik hem lief.

Hij knikt en pakt zijn telefoon erbij, en vertelt me dat hij zijn insta niet meer gebruikt waardoor hij zijn gebruiksnaam ook vergeten is.. Terwijl we naar elkaar glimlachen, voel ik dat mijn hart harder begint te kloppen waardoor ik snel zelf naar insta toe ga en zijn insta opzoek..

"Er staat dat er geen gebruikers gevonden zijn..' vertel ik hem verbaasd.

Snel geef ik mijn telefoon aan hem, want mijn handen beginnen al te trillen van de blijheid en zenuwen.

Hij vindt direct zijn account en stuurt zichzelf een verzoek waarna hij mijn telefoon terug geeft. Hij vertelt me ook dat hij me vanavond of morgen wel een berichtje gaat sturen.

"Hoe heet je eigenlijk..?" Glimlachend kijkt hij me aan.

Ik vertel hem mijn naam en hij zegt mijn naam ondeugend maar ook tegelijk super schattig. Voor een moment stopt mijn hart met kloppen en ik kijk diep in zijn ogen.. Ook omdat hij dichtbij me staat maar ook doordat mijn hart ineens kei hard begint te kloppen, langzaam kleuren mijn wangen rood. En ik sla mijn blik neer.

Urgh.. omdat ik verkouden ben, begint mijn neus op de beste moment ineens te lopen. Direct draai ik me om en loop naar de deur toe. Maar zijn stem stopt me. Hij zegt me gedag.. snel zeg ik hem ook gedag, maar dan zonder om te draaien en loop door terwijl ik een zakdoekje uit mijn tas probeer te halen.
Oh stomme loopneus, het heeft mijn beste momentje met mijn crush verpest.
Uiteindelijk heb ik wel een prachtige gesprekje gevoerd met hem EN ik heb zijn insta, terwijl ik er zelf niet naar gevraagd had, naja hij was degene die kwam met het idee om onze sociale media uit te wisselen.
Nu eens kijken hoe het allemaal zal verlopen tussen ons..

1 minuut samen *VOLTOOID*Onde histórias criam vida. Descubra agora