Ontmoeting 25

14 1 2
                                    

Een halfuur geleden heeft hij mijn verzoek geaccepteerd, maar hij volgt me niet terug. Echt vreemd eigenlijk.. maar ik denk dat hij het later wel zal doen, hij is namelijk wel aan het werk.

Ik ben al een uurtje thuis en speel in mijn hoofd af wat er allemaal gebeurd is vandaag. Totdat een geluid van mijn mobiel m'n herinnering verpest. Ik open mijn mobiel en zie dat hij me een verzoek gestuurd heeft. Blij accepteer ik hem, en ga nog even naar zijn geposte foto's kijken. Na ongeveer 10 minuten krijg ik een chat binnen van hem. Hij vertelt me dat zijn neef mijn stage niet accepteert omdat ze al genoeg mensen hebben. Hij vertel me ook dat het hem spijt. Hmm.. dit had ik zeker niet zien aankomen. Met een knoop in mijn maag bedenk ik een antwoord en beantwoord zijn chatbericht met;

'Heey! Aahn, dat is kei jammer om te horen. Maar we kunnen er niks aan doen!'

Na een tijdje krijg ik een reactie binnen.

'Ja ik vind het ook jammer, maar ja het komt zeker goed je kan zo een andere plek zoeken, dat is niet zo moeilijk lijkt mij.'
Hihi aww hij vindt het ook jammer!! Blij kijk ik een tijdje naar zijn reactie en bedenk ondertussen wat ik kan reageren.

'Jaa klopt, maar het zal niet zo leuk zijn als bij jou.' Blozend stuur ik het hem en wacht ongeduldig op zijn antwoord.

'Haha dankjewel klopt ik zou het ook leuk vinden.'
Voor een seconde stopt mijn hart met kloppen en ik lees het bericht een hele tijd na voordat ik besef dat hij dit me echt gestuurd heeft, wat zou dit te betekenen hebben? Voelt hij hetzelfde als dat ik voor hem voel?!

' Aww das echt kei lief, maar ik hoop dat ons contact dan niet hier eindigt..'

Hij;'Nee zeker niet als je wat nodig hebt kan je het me altijd vertellen.'

Ik;'Dat vind ik erg fijn om te horen! Jij kan ook altijd bij mij komen wat er ook is!'

We hebben na dat gesprek nog doorgepraat, maar ik had nooit in mijn leven kunnen dromen dat ik vandaag zoiets zou meemaken..
Misschien klopt het toch wel, dat liefde onverwachts is en onverwachts zal blijven. Dat onverwachte is om het spannend te houden, want als iedereen al wist of zijn/haar crush dr leuk zou vinden, dan was er niks aan toch?!
Zo ziet je maar weer dat alles uiteindelijk goed komt en zal verlopen zoals het moet, ookal moet je er wel iets voor doen.

1 minuut samen *VOLTOOID*Where stories live. Discover now