Ontmoeting 2

42 1 0
                                    

Dit keer loop ik samen met mijn moeder de supermarkt in en al snel scan in de winkel af naar de knappe jongen. Die helaas niet te zien is.. Misschien zal hij straks opduiken dus ik maak me geen zorgen en loop samen met mijn moeder veder de supermarkt in terwijl we van alles onze winkelmand vullen.

Ineens hoor ik een vrolijke stem met een klant praten en al snel heb ik door dat het de knappe jongen is, waardoor mijn glimlach groeit.
Mijn moeder merkt mijn vrolijkheid op en vertelt me dat ik eens moet gaan vragen of ze verse koriander hebben.
Traag loop ik zijn kant op terwijl mijn handen een beetje beginnen te zweten van de zenuwen en mijn wangen een beetje beginnen te branden. Ik ben normaal geen verlegen type maar als het erop komt dat ik een gesprek moet gaan voeren met een knap persoon, nou dat komt niet in orde.
De jongen merkt me al gauw op en loop met snelle passen naar me toe. Ik vraag hem of ze koriander hebben en vertel het aantal dat we nodig hebben. Na een minuut komt hij al terug met prachtige groene bossen koriander en geeft ze aan mij terwijl ik ze in een plastic zakje stop.

Bij de kassa aangekomen zie ik de knappe jongen niet meer maar een wat oudere persoon. Mijn moeder stoot me aan en vertelt me dat ze denkt dat de man de vader van de knappe jongen is omdat ze redelijk veel op elkaar lijken. Vreemd.. is dit dan een familiezaak?! Dan ben ik benieuwd hoe de rest van de familie eruit ziet als hun al een knap gezicht hebben.
Al snel hebben we betaald en lopen snel naar de auto toe omdat het heel hard aan het waaien is. Natuurlijk stoppen we eerst de producten in onze auto.

1 minuut samen *VOLTOOID*Where stories live. Discover now