Ontmoeting 31 EINDE

32 1 2
                                    

5 jaar later

Terwijl ik op de bank zit en naar buiten kijk, komen alle gedachten van vroeger naar boven. Hoe alles begon tot hoe alles geëindigd is. Ja je lees het goed, geëindigd..
Met veel liefdesverdriet en pijn heb ik de aardige jongen proberen te vergeten, maar tot de dag van vandaag is dat niet gelukt.
Je vraagt je vast af wat er gebeurd is.. maar het is zo ontzettend moeilijk om erover te praten, vooral omdat ik er zelf bij was.. bij het ongeluk.

We waren samen onderweg met de auto. We gingen op vakantie.. maar onze vakantie werd halverwege een ramp. Een vrachtwagen knalde tegen ons aan van de bestuurderskant. Onze auto vloog over de snelweg heen, en alles werd zwart voor mijn ogen.
In het ziekenhuis opende ik langzaam mijn ogen en vroeg naar de aardige jongen. Toen het nieuws me werd verteld rolden de tranen over mijn wangen heen, de oorverdovende schreeuw die te horen was van me. Ik heb nog nooit zoveel pijn ervaren als die dag, en ik kan het niet vergeten. Hij is/was de liefde van mijn leven, die in een fractie van een seconde van me gescheiden werd door een domme vrachtwagenbestuurder.
Gelukkig hadden we onze kind bij onze ouders achter gelaten, dus het enige levende persoon die me aan hem herinnert is onze prachtige jongen. Hij lijkt enorm veel op hem..
De tranen rollen over mijn wangen, en ik beloof onze kind dat ik ten koste van mijn leven hem voor alles zal beschermen, niemand zal hem pijn kunnen doen. Hij zal net zo perfect worden als zijn vader.

Ik ben ook gewoon ongehuwd gebleven, en ik zal het ook blijven want ik kan het niet over mijn hart krijgen om HEM te vervangen en los te laten. Dan is het alsof ik hem al troep weggooi en al onze prachtige momenten als niks beschouw.. nee dat kan ik echt niet. Iedereen weet hoe moeilijk het voor me is en daardoor laten ze me gewoon met rust zonder door te pushen op mijn open wond, die waarschijnlijk nooit zal helen.
Alle prachtige momenten die ik met hem gehad heb betekenen super veel voor me en ze spelen als een film af in mijn hoofd.

Ik mis zijn warmte, ik mis zijn liefde en lieve woorden die me iedere dag rustig maakten wanneer ik niet meer door kon zetten. Hij was zó ontzettend speciaal, ik heb nog nooit zo'n persoon ontmoet als hem. He is the only one.
Ik hou van hem en ik zal altijd van hem houden.

——————
En hiermee sluit ik mijn boek af. Ik wil iedereen bedanken voor het lezen, het betekent veel voor me.
En ik wil hele speciale persoon bedanken, x_Dreamslove_x . Dankjewel voor je steun lieverd dankzij jou heb ik dit boek kunnen updaten en kunnen doorzetten tot het eind. Je betekent enorm veel voor me en ik weet niet hoe ik je ooit zou kunnen bedanken voor alles! ❤️

1 minuut samen *VOLTOOID*حيث تعيش القصص. اكتشف الآن