Ontmoeting 5

37 1 0
                                    

Eindelijk.. Na een lange dag ben ik uit van school en loop door de winkelcentrum waar de supermarkt zich ook vestigt. Terwijl ik in een andere winkel ga probeer ik stiekem naar binnen te kijken bij de supermarkt om te zien of de knappe jongen aanwezig is of niet.. Maar helaas kan ik niks zien.
Wanneer ik met handen vol uit de vorige winkel loop pak ik snel een plastic tas uit mijn tas en stop daar snel alle producten in.

Binnengelopen ruik ik de geur van vers gebakken brood en hoor mijn maag al snel knorren van de honger. Snel pak ik alle producten die ik nodig heb en natuurlijk mijn favoriete chocolade koekjes en niet te vergeten brood.

Aangekomen bij de kassa merk ik op dat ik beide jongen niet gezien heb.. vreemd!
Terwijl ik alle producten op de band leg kijk ik nog even rond, want er staat helemaal niemand bij de kassa om mijn producten af te rekenen.
Al gauw zie ik de aardige jongen verschijnen en hij loopt snel naar me toe om me te helpen.
Stiekem kijk ik naar hem terwijl hij mijn producten scant, wanneer hij opmerkt dat ik hem aan het aankijken ben bloost hij en glimlacht snel terwijl hij door gaat met de producten scannen.
Voor als je al begint te denken dat ik misschien een oogje heb op hem, wil ik je graag vertellen dat ik geen relatie zou willen nemen.. Enkel verloven en daarna trouwen, relaties hebben mij tot nu toe geen geluk gebracht.
Ik gedachten verzonken denk ik aan gister toen mijn moeder en ik het over de knappe jongen hadden. Mama denkt dat de knappe jongen boven de 26 jaar is dus niet zo geschikt is voor me vanwege de leeftijdsverschil die we hebben. Hoewel ik haar wel verteld heb dat ik geen relatie ga nemen. Ze denkt dat de aardige jongen een oogje op me kan hebben door de manier waarop hij me aankijkt..
Blozend reken ik snel af en loop gauw terug naar huis met een hoofd vol gedachtes over de jongens.

1 minuut samen *VOLTOOID*Where stories live. Discover now