Ontmoeting 21

16 1 0
                                    

Iedere zaterdag ben ik naar de supermarkt geweest die dicht bij mijn huis is. Helaas was de aardige jongen er niet. En met de dag groeit mijn liefde voor hem. Hij nam letterlijk mijn adem af, want het lijkt alsof ik al een tijdje niet leef, en dat is alleen zo omdat HIJ er niet is. Ik mis hem zo ontzettend erg! Maar aan de andere kant ben ik bang dat hij niet meer zo'n gesprekje zoals de vorige keer met me gaat voeren waardoor ik gekwetst kan worden, ik weet totaal niet wat ik moet doen.
Natuurlijk kan ik makkelijk naar de supermarkt van de stad, want hij is daar sowieso, maar ik weet niet hoor.. ik wil niet gekwetst worden alleen omdat ik mijn hart verloren ben aan iemand waar ik kei veel van beginnen te houden. Ik wil gewoon dat we een toekomst kunnen hebben en dat er geen probleem is tussen om kwa gedachten en elkaar missen, al weet ik niet of hij hetzelfde ervaart als ik.
Ik wil zijn armen om me heen voelen, zijn lippen. Ik wil iedere ochtend wakker worden en naast me kijken dat hij naast me ligt, hem wakker maken en een prachtige dag samen met hem beginnen.
Hem kunnen spreken en zien wanneer ik wil, zijn aanwezigheid naast me hebben en heb altijd bij me hebben.
Zonder hem is er geen waarde in het leven.

Terwijl ik al deze gedachten behoud loop ik naar de supermarkt van de stad met een vriendin van me. Zij weet ook niet dat ik een oogje heb op de aardige jongen, maar gelukkig weet ze het niet, want ze 'jaagt' zeg maar op jongens. Binnen aangekomen kijk ik direct naar de aardige jongen en ik zie dat hij aan het bellen is met iemand, maar zoals gewoonlijk praat hij in zijn eigen taal waardoor ik er helemaal niks van begrijp..
De vriendin die ik mee genomen heb vraagt me of ik iets speciaals moet kopen waarop ik antwoord dat ik gewoon wat koekjes ga kopen, met haar achter me aan loop ik naar de koekjes afdeling en pak mijn favoriete koekjes, waarna ik door naar de kassa toe loop.
De aardige jongen groet me en kijkt me enkele secondes diep in mijn ogen aan waarna hij het bedrag opnoemt die ik moet betalen.
Wanneer ik mijn portemonnee gepakt heb en de centjes zoek, zie ik vanuit mn ooghoeken dat de aardige jongen zich weer terug naar mij om draait.. dus hij keek enkele ook naar haar..?!

Ik betaal hem en wil direct weglopen, maar op dat moment zegt de aardige jongen iets tegen me.

'Eetsmakkelijk alvast!' Glimlacht hij lief waarna ik hem bedank en gedag zeg.

Buiten aangekomen, vertelt mijn vriendin me boos dat hij niet zo moest staren in haar ogen en dat het niet normaal was.. maar ze zegt direct daarna dat hij ook naar mij keek.
Wanneer ik haar vertel dat ik hem ken, houdt ze al gauw haar mond over hem en is al direct wat minder chagrijnig, maar ze vraagt wel wat persoonlijke informatie over hem zoals zijn afkomst.

Echt vreemd dat hij haar ook aankeek.. niet dat hij het niet mag maar goed! Ik hoop dat het niks betekende want als dat wel zo is, zou het me breken.

1 minuut samen *VOLTOOID*Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu