Ontmoeting 13

23 1 0
                                    

Na letterlijk een maand niet naar de supermarkt geweest te zijn. Loop ik na al die moeilijke dagen dat ik de aardige jongen niet gezien heb naar binnen samen met mijn moeder. Stiekem kijk ik snel naar de kassa toe en al gauw bloos ik helemaal terwijl mijn buik een salto maakt.. hij is er, en hij ziet er zo fantastisch mooi uit.. hij heeft een strakke zwarte shirt aan waardoor ik zijn prachtige borstkast perfect kan zien, hij heeft een mooie sixpack die goed te zien is door de strakheid van zijn shirt.

Terwijl mijn hoofd licht geworden is door zijn perfectie loop ik gauw achter mijn moeder aan en begin samen met haar goede appels te verzamelen.
Nu we bij de vleesafdeling staan zie ik hem voor me langs heen lopen, maar helaas kijkt hij mijn kant niet op. Ik zie dat hij diep in gedachten is. Stiekem kijk ik hem na en focus me daarna snel op wat voor een vlees we gaan kopen.

Bij de kassa aangekomen zie ik dat de zon kei fel schijnt terwijl het zojuist heel hard regende.. het weer beschrijft mijn gevoel gewoon..
Samen met mijn moeder leg ik de producten op de kassa en zie dat de aardige jongen met de vader die ik wel eens eerder hier gezien heb, zijn plek verwisselt zodat de aardige jongen nu achter de kassa staat, echt vlak voordat wij er zijn wilt hij achter de kassa staan. Zou hij het voor mij doen..? Of verbeeld ik het me maar?

Wanneer wij aan de beurt zijn staren we een tijdje in elkaars ogen en ik verbreek het oogcontact omdat ik me ongemakkelijk voel door de lange tijd dat we aan het staren zijn.
Ik vraag de aardige jongen of ze ook een doos verse dadels hebben, en verse koriander. Hij zegt dat ze die zeker hebben en dat hij ze straks voor me zal gaan halen. Hij vraagt daarna direct hoeveel koriander ik nodig heb, waarop ik het aantal zeg dat we nodig hebben.
Glimlachend zegt hij nadat ik het bedrag betaald heb, dat hij de verse dadels en koriander gaat halen.

Terwijl hij heen en weer loopt kijk ik hem verliefd aan, de vlinders in mijn buik gaan me straks nog laten zweven..
Wanneer hij opmerkt dat ik hem aanstaar roept hij van een afstandje naar me dat hij er zo aan zal komen.
Ik draai me om naar me moeder en glimlach blij naar haar terwijl ze glimlachend terug kijkt.. Volgens mij heeft mijn moeder mijn verliefde gevoelens opgemerkt.

Na een tijdje komt de aardige jongen al snel naar ons toe met enkel een doos dadels, wanneer hem binnenschiet dat hij de koriander vergeten is roept hij een werknemer die me na een minuut de koriander komt brengen.
Wanneer we bijna de kassa willen verlaten om naar buiten te lopen houdt de aardige jongen me tegen en vraagt me mijn afkomst. Ik vertel hem vlug mijn afkomst met een glimlach en hij zegt dat hij het een prachtige land vindt.

Met een blije gevoel loop ik verliefd de supermarkt uit.

1 minuut samen *VOLTOOID*Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu